Generelt

Tag med på denne matchtur til det nordlige Portugal, turen har vi krydret med nogle af de bedste oplevelser som regionen tilbyder.

De første 3 nætter bor vi i hjertet af Porto på Bessahotel Boavista. Porto er Portugals næststørste by med ca. 500.000 indbyggerere og selve regionen har 2,1 mill indbyggere. Porto er portvinens hovedstad og vi skal naturligvis besøge en af producenterne og høre historien om portvinens oprindelse, samt smage på herlighederne.

Efter 3 nætter i Porto drager vi ind i landet hvor vi de næste 4 nætter bor på Primavera Perfume Hotel, som ligger ved byen Vidago.

På denne matchtur spiller vi 4 x golf og på vores fridag tager vi på en heldagsudflugt til Douro dalen. Dalen er stedet hvor man dyrker de mange vindruer, som bruges til fremstilling af bl.a portvin. På denne udflugt er der besøg på vingårde, vinsmagninger, frokost og sejltur på Douro floden.

 

Flyrejsen

Flyrejsen foregår med KLM:
Fra København

Udrejse lørdag 21. September 2019 København-Amsterdam-Porto 06:00 - 07:25 / 09:00 - 10:45
Hjemrejse lørdag 28. September 2019 Porto-Amsterdam-København   11:35 - 15:15 / 17:00 - 18:20

Fra Billund

Udrejse lørdag 21. September 2019 Billund-Amsterdam-Porto 06:00 - 07:10 / 09:00 - 10:45
Hjemrejse lørdag 28. September 2019 Porto-Amsterdam-Billund   11:35 - 15:15 / 16:40 - 17:45

Fra Aalborg

Udrejse lørdag 21. September 2019 Aalborg-Amsterdam-Porto 06:30 - 07:50 / 09:00 - 10:45
Hjemrejse lørdag 28. September 2019 Porto-Amsterdam-Aalborg   11:35 - 15:15 / 16:30 - 17:50

Tilladt bagage er 23KG kuffert, 23KG golfbag og 8KG håndbagage. Tilladt bagage er betinget af medlemskab af KLM Flying Blue bonussystem (medlemskab er gratis)

Hotellet

3 nætter på Bessahotel Boavista i Porto. Hotellet er 4-stjernet og er placeret centralt i Porto med ca. 4 km til centrum. Der er flere kulturelle oplevelser (museer, kirker osv.) tæt på hotellet. Ligeledes er der butikker og restauranter i gå afstand, samt let adgang til den nærliggende metrostation Francos. Bessahotel Boavista har 109 værelser og der er udsigt til byen. De 3 nætter i Porto er med morgenmad, samt velkomstmiddag incl. husets vine, øl, vand, soft drinks, juice og kaffe på hotellet på ankomstdagen.

4 nætter på Primavera Perfume Hotel i Vidago. Hotellet har 32 værelser og fremstår fredfyldt med et moderne udtryk. En bred vifte af faciliteter er tilgængelige på hotellet. Opholdet er med halvpension, de 3 første aftener på hotellet incl. husets vin og vand, den sidste aften er en afskedsmiddag (excl. drikkevarer) på det mondæne Vidago Palace, hvor vi spiser i "The Grand Ballroom", som er intet mindre end en fantastisk oplevelse.

Golfbanerne

Under vores ophold i Porto benytter vi lejligheden til at spille golf på Estela Golf. Banen åbnede i 1989 og har bl.a været vært for Portugal Open. Estela Golf har en helt unik placering og ligger, kort sagt, klods op af de brusende bølger fra Atlanterhavet. Mange af banens huller har en fantastisk udsigt til havet.

I Vidago spiller vi 3 gange på den fantastiske Vidago Palace bane, som ligge få minutters gang fra hotellet. Vidago Palace åbnede i 1936, men blev re-designet i 2010, så banen har fulgt med tiden og er en rigtig god oplevelse. En flot parkbane med udsøgt service, tradition og ikke mindst et indtyk af fredfyldt harmoni med naturen.

Golf

Ugens golfspil ledes af kyndig matchleder fra green2green. Der bliver mulighed for forskellige matchformer - individuelt, par, hold, piger, drenge.

Der skal selvfølgelig kåres en "mester" og der er præmier til de bedste / heldige!

Transport

Alle transfers er inkluderet.

Ekstra

Douro Dalen

Portvinenes fødested er et mesterværk af natur og menneskelig indsats. Mellem Barqueiros og den spanske grænse med et varmt og tørt klima, er Douro-dalen hovedsagelig flod, vingårde, fortryllende landskaber og en historie knyttet til dyrkning og produktion af portvin. Med sine mange bakker dækket af vinmarker, på terrasser og i kløfter skabt af floden, er det et imponerende landskab som omgiver Douro floden. Vi besøger vingårde, har vinsmagninger, frokost og ikke mindst oplever vi dalen på en sejltur på Douro floden.

Turleder

Turleder Stig Horup

Pakken indeholder

• Flyrejsen fra Billund / Aalborg / København med KLM via Amsterdam til Porto
• Transport af bagage, kuffert 23KG, golfbag 23KG, håndbagage 8KG - ved medlemskab af KLM Flying Blue
• 3 nætter på Bessahotel Boavista i dobbeltværelse og med morgenmad
• Velkomstmiddag på Bessahotel Boavista, incl. husets vine, øl, vand, soft drinks, juice og kaffe
• 4 nætter på Primavera Perfume Hotel med halvpension, de 3 første aftener på hotellet incl. husets vin og vand, den sidste aften er en afskedsmiddag (excl. drikkevarer) på det mondæne Vidago Palace "The Grand Ballroom"
• 4 runder golf - matcher, præmier mm (1 x Estella + 3 x Vidago Palace Golf)
• Heldagsudflugt til Douro dalen.
• Transport i egen bus og guide service

Rejsen indeholder ikke:

• Drikkepenge
• Forsikringer
• Kost ud over det nævnte
• Personlige omkostninger

Rejseplanen

Lørdag 21. september - Vi flyver fra København, Aalborg og Billund lufthavne mod Amsterdam, hvor vi mødes inden den videre rejse kl. 09.00 til Porto. Efter ankomsten til Porto kl. 10:45 kører vi direkte til vores hotel. Efter ankomsten til hotellet holder vi et kort velkomstmøde, hvorefter eftermiddagen er til fri disposition. Om aftenen er der velkomstmiddag på hotellet. Frokost for egen regning. Overnatning på Bessahotel Boavista.

Søndag 22. september - Efter morgenmaden kører vi mod Estela Golf, hvor den første golfoplevelse venter. Estela Golf er en flot bane kun et stenkast fra Atlanterhavet. Frokost og middag for egen regning. Overnatning på Bessahotel Boavista.

Mandag 23. september - Efter morgenmaden er formiddagen til fri disposition. Først på eftermiddagen drager vi på besøg hos en portvinsproducent, hvor vi får portvinens historie og naturligvis også får lov at smage på forskellige portvine. Frokost og middag for egen regning. Overnatning på Bessahotel Boavista.

Tirsdag 24. september - Efter morgenmaden checker vi ud fra hotellet i Porto og vores bus kører os en god times tid ind i landet til byen Vidago. Her checker vi ind på Primavera Perfume Hotel og efter frokost spiller vi golf på Vidago Palace Golf. Frokost for egen regning, middag på hotellet er inkluderet. Overnatning på Primavera Perfume Hotel.

Onsdag 25. september - Efter morgenmaden spiller vi golf på Vidago Palace Golf. Frokost for egen regning, middag på hotellet er inkluderet. Overnatning på Primavera Perfume Hotel.

Torsdag 26. september - Efter morgenmaden bliver vi hente på hotellet af vores bus og dagen står på heldagsudflugt til Douro dalen.  På turen har vi bl.a. vinsmagninger, frokost (excl. drikkevarer) og sejlads. Turen forventes at vare 8 - 9 timer. Middag på hotellet er inkluderet. Overnatning på Primavera Perfume Hotel.

Fredag 27. september - Efter morgenmaden spiller vi finalerunden på Vidago Palace Golf. Frokost for egen regning, afslutningsmiddag på Vidago Palace er inkluderet, overnatning på Primavera Perfume Hotel.

Lørdag 28. september - Det er dagen, hvor vi rejser hjemad. Efter morgenmad køres mod lufthavnen i Porto, hvor der er afrejse kl. 11.45 mod Amsterdam. Der er ankomst i Amsterdam kl. 15.15  Her er det tid til farvel, gruppen deles og flyver videre til Aalborg, Billund og København!

TAK FOR EN GOD TUR!
For god ordens skyld - ændringer kan forekomme.

Bestilling

Pris DKK 11.495

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Portugal

PortugalDette er et aldeles pragtfuldt golfland og her er vi gode – synes vi selv. Vi benytter os også af rutefly til Lissabon, Oporto samt Faro og her kan man i princippet selv vælge afrejsedag, afrejsetidspunkt og antal dage. Vi flyver både fra København, Billund, Aalborg og Hamburg. Læs meget mere om hoteller og golfbaner Læs mere