Generelt

Der findes nok ingen steder i verden, hvor udviklingen går så hurgtigt som i De Forenede Emirater. Hver gang man vender tilbage, så er der sket noget nyt og spændende.
På denne fantastiske sørger vi for at du kommer helt tæt på stjernerne, når European Tour afholder finale i Dubai. Du får derfor muligheden for at opleve de 60 bedste golfspillere i DP World Tour Championship.

På denne kombinerede matchtur bor vi på Hotel TRYP by Wyndham. Hotellet er centralt beliggende med gåafstand til restauranter, barer og shoppingcenter. Der er ikke langt til de fantastiske strande ved Jumeirah og hotellet tilbyder endda gratis shuttle mellem stranden og hotellet.

Udover adgang til turneringen om lørdagen og søndagen vil der være arrangeret tre matchrunder på henholdsvis Arabian Ranches, Els Club og Jumeirah Estate Earth Course. Sidste nævnte er European Tour banen!

Rejsen gennemføres ved minimum 11 deltagere og 1 rejseleder. Der er maksimalt plads til 24 deltagere og 1 rejseleder.

Flyrejsen

Flyrejsen fra Danmark er med KLM via Amsterdam til Dubai:

Udrejse
16. November 2018 København til Amsterdam 12:05-13:35
Billund til Amsterdam 12:05-13:15
Aalborg til Amsterdam 12:10-13:35
Amsterdam til Dubai 14:30-00:05
Hjemrejse
24. November 2018 Dubai til Amsterdam 02:00-06:20
Amsterdam til København 07:50-09:10
Amsterdam til Billund 08:45-09:50
Amsterdam til Aalborg 10:05-11:30

Ankomst til Dubai er lørdag d. 17. november 2018. Tilladt bagage er 23 kg kuffert, 23 kg golfbag og 7 kg håndbagage. Den nævnte bagage er betinget af medlemskab af KLM Flying Blue bonussystem.

Hotellet

Grundet den centrale beliggenhed har vi til denne tur valgt Hotel TRYP by Wyndham.
Hotellet er et 4-stjernet hotel beliggende i Barsha Heights området. Der er intet mindre end 650 værelser på hotellet og flere af værelserne har udsigt til den flotte skyline i Dubai.
Der er både indendørs og udendørs pool, som man nemt kan tilbringe eftermiddagen ved.
Skulle man være fristet til en tur på stranden, tilbyder hotellet gratis shuttle service til de nærliggende strande ved Jumeirah.

Golfbanerne

Arabian Ranches GC:
Arabian Ranches Golf Club ligger små 20 minutters kørsel fra Dubai city. Denne fantastiske 18 hullers bane åbnede i februar 2004 og var et samarbejde mellem Ian Baker-Finch og Nicklaus Design. Deres ønskede var at lave en links bane eller så tæt på en links bane som man kunne komme, var et stort projekt da den skulle placeres midt ude i ørkenen. Tidligere var området græsningsarealer for kameler og gazeller, og man måtte flytte store mængder jord, ca. 80.000 kubikmeter for at få det til at ligne en golfbane.

Els Club Dubai:
The Els Club var den første bane som Ernie Els designede i Mellemøsten. Banen har sit eget ‘links’-præg og ligger samtidig midt i Dubai’s ørken.
Layoutet på The Els Club byder på store waste areas, ondulerede fairways og store dybe bunkers (88 bunkers). Både fairways og greens er oversået med Bermuda græs, og banen er med andre ord en krævende ørkenbane, som udfordrer selv de bedste spillere.
Banen åbnede i 2008 og er en del af Dubai Sport City (DSC). Til banen hører ‘Butch Harmon School of Golf’, hvor verdensstjerner som Trevor Immelman, Darren Clarke og Adam Scott lejlighedsvis får efterset golfsvinget.

Jumeirah Golf Estates - Earth Course:
Jumeirah Golf Estates er et af Dubai’s mest prestigefyldte golf- og estate projekter og har i en årrække været brugt af Europatouren til afvikling af Race to Dubai sæsonfinalen.
Et topklasse golfanlæg, designet af Greg Norman, hvor ikke to huller er ens. Bølgende fairways med store højdeforskelle, dybe og meget æstetiske bunkers og masser af vand gør golfrunden til en mindeværdig oplevelse.
Greg Normans formål med banen var at skabe en golfbane af internationale standarder, som skulle være inspireret af de bedste parkbaner rundt om i verden. Der er en fantastisk harmoni mellem den flotte natur og de omkringliggende byggeprojekter. Det bliver i sandhed en oplevelse at spille denne bane blot få dage efter afviklingen af Race to Dubai.

Transport

Følgende transport er inkluderet:
Transport mellem lufthavn og hotel
Transport mellem hotel og Race to Dubai
Transport mellem hotel og golfbaner
Transport til og fra Dubai Creek
Transport under halvdags udflugt i Dubai

Turleder

Turleder Nicolaj Grinsted Volke

Pakken indeholder

 • Flyrejsen fra København, Aalborg eller Billund med KLM
 • 7 nætters ophold i dobbeltværelser
 • Morgenmad
 • 1 velkomstmiddag & sejltur på Dubai Creek
 • Adgang til Race to Dubai lørdag og søndag
 • 1 runde golf på Arabian Ranches GC
 • 1 runde golf på The Els Club
 • 1 runde golf på Jumeirah Estates Earth Course
 • Delt buggy under de 3 runder golf
 • Halvdags udflugt i Dubai med guide
 • Match og turledelse, indlagte turneringer og præmier mm.
 • Transfers som beskrevet ovenfor

 

Denne tur er desværre udsolgt og kan derfor ikke bestilles.

Dubai

DubaiDe Forenede Arabiske Emirater (UAE) opstod i 1972 som en paraply for 7 selvstændige Emirater. Abu Dhabi er det største og styrende af Emiraterne. Dubai er den næststørste. Flere Emirater er stærkt konservative, nogle har sågar ingen olieproduktion. Rigdommen flyder, men turismen er en stor indtægtskilde. Dubai har i mange år været kendt som det Læs mere