Generelt

Lad os sammen fejre nytåret, under solens varme hos La Cala resortet, hvor grønne greens og fairways venter!

Længe har La Cala været i vores tanker, som destination for en af vore matchture eller temarejser. Resortet er med sit fremragende hotel, og hele tre egne golfbaner ideelt hertil.
Vores nytårshjem ligger smukt i Mijas bjergene, deroppe i den tynde og rene luft står verden stille. Glæd dig især til de fantastiske udsigter imod Middelhavet i det fjerne, og det bakkede andalusiske landskab omkring dig.

Rejsen indeholder halvpension i form af morgenmad og middage. Især middagen den 31. december bliver et kapitel for sig selv!

Den hvide by, Mijas Costa, Marbella og Fuengirola ligger ikke mange minutters kørsel fra hotellet. Dette giver også rig mulighed for shopping, sightseeing, bar og restaurant-besøg. Málaga ligger kun en lille time væk, og er områdets hovedstad.  Her ligger der mange flotte katedraler og andre kultur seværdigheder som er et besøg værd.

Resortet tilbyder også guidede ture til gamle kulturbyer, bl.a. Ronda, Sevilla, Córdoba, og Granada, hvor man kan finde seværdigheder som museer, teater, og åbne markeder.
Søger du en golfrejse i rolige og eksklusive omgivelser er La Cala afgjort et besøg værd.

Skynd dig at reservere en plads på denne skønne nytårstur!

Flyrejsen

Vi flyver med Great Dane Airlines

Udrejse søndag 26. december 2021 Aalborg til Malaga 16.00 / 19.55
Hjemrejse søndag 2. januar 2022 Malaga til Aalborg 20.50 / 00.50

Tilladt bagage er 15 KG kuffert, 15 KG golfbag og 8 KG håndbagage.

Ønskes der fly fra København så kontakt os gerne herom.

Hotellet

La Cala er indbegrebet af idyllisk stemning, hvor naturen omkring er i centrum.
Dette 4 stjernede hotel ligger med fantastisk udsigt til golfbaner og landskab.  Hotellet har 107 flotte og charmerende værelser med alle moderne faciliteter.
Restauranten “La Terazza” byder på udsøgte måltider med et andalusisk islæt. Det er også muligt at tage en taxa ned til de nærliggende byer, der byder på flere gode lokale restauranter og butikker.
Og der er Spa og Wellness center på resortet, hvor man kan få god forplejning, hvis behovet er der.

Golfbanerne

De 3 lækre golfbaner – AmericaAsia og Europa – er designet af Cabell Robinson, uddannet hos legendariske Robert Trent Jones. Banerne er ligesom de fleste i Costa del Sol området kuperede og på La Cala spilles der altid i buggy. Faciliteterne er fornemme – fin proshop, lækker terrasse, charmerende restaurant og fin baneforplejning.La Cala har tidligere været vært for Challenge Touren, da der i 2017 blev afholdt Andaluciá Match Play på stedet.

På resortets hjemmeside kan du få en virtuel tour af faciliteterne, samt de tre golfbaner. Kig nærmere og drøm dig til La Cala her

Transport

Der er arrangeret fælles transport mellem lufthavn og hotel.

Ekstra

På fridagen er det muligt at tilmelde sig en udflugt, arrangeret af vore matchledere, mod tillæg.
Dagen kan også bruges på mere golf, eller måske blot til afslapning på resortet.

Turleder

Ida Caspersen

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Aalborg - Malaga - Aalborg
  • Transport af golfbag og kuffert
  • 7 nætters ophold i standard dobbeltværelse
  • Halvpension med drikkevarer (morgenmad & middage)
  • Galla middag den 31. december inklusiv drikkevarer
  • 5 runder golf på La Cala Banerne (Asia, Europe & America)
  • Delt buggy under golfrunderne
  • Matcher,  præmier, matchledelse mm.
  • Transfer mellem lufthavn og hotel

Pris per person: DKK 11.995

Tillæg for enkeltværelse: DKK 2.395

Denne tur er desværre udsolgt og kan derfor ikke bestilles.

Costa del Sol

Costa del SolCosta del Sol i den sydlige del af Spanien har i mange år været et yndet rejsemål for danske golfspillere. Og for mange har dette været deres første smag på golf i udlandet. Costa del Sol er en del af regionen Andalucien, der byder på kulturbyer, som Ronda, Granada og Sevilla, sandstrande langs den snoede Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere