Generelt

Tag med på denne nye spændende matchtur til England og oplev magien omkring The Open banen Royal Lytham & St Annes.
Vi tager til “The golden coast” i udkanten af Blackpool og spiller tre enestående linksbaner.
PGA Pro Jesper Kjeldsen er turleder og kender området og golfbanerne. Jesper, som daglig er PGA pro i Brande Golf Klub glæder sig til at byde dig velkommen på denne spændende matchtur.

Der er plads til kun 15 golfspillere i alt.

Flyrejsen

Flyrejsen er med Ryanair

Udrejse mandag 7. september 2020 Billund til Manchester 15:00 - 15:40
Hjemrejse fredag 11. september 2020 Manchester til Billund 12:00 - 14:35

Tilladt bagage er 20kg kuffert, 15kg golfbag og 10 kg håndbagage.

Hotellet

Best Western Glendower ligger i St. Annes. Her bor man tæt ved havet og områdets fantastiske golfbaner!
Glendower er et klassisk hotel, der for nyligt har renoveret alle værelser og inventar. Her kan man også finder en hyggelig bar og restaurant, hvor man kan nyde en hyggelig middag med udsigt over havet.

Her er alt hvad man skal bruge under sit ophold i den smukke by St. Annes.
Hotellet er velindrettet og i gå afstand til indkøbsmuligheder, samt områdets restauranter og barer.

Bemærk at enkeltværelserne er mindre end dobbeltværelserne på Glendower hotellet!

Golfbanerne

Pakken inkluderer golfspil på banerne: Royal Lytham & Saint Annes Golf ClubFairhaven Golf Club & St. Annes Old Links.

Royal Lytham & Saint Annes GC
Golfklubben blev oprettet i 1886 og blandt andet været vært for to Ryder Cups, Walker Cup og hele elleve The Open Championships.
Royal Lytham er kendt for at være en af de mest gæstfrie af alle The Open klubberne. Her bliver man budt pænt velkommen med gamle dyder og charmerende omgivelser.
Første gang The Open var forbi var i 1926, hvor legendariske Bobby Jones vandt turneringen og modtog en præmie check på 75 £.
I alt har The Open været forbi hele elleve gange med vindere som Gary Player, Seve Ballesteros x 2, Tony Jacklin & senest i 2012 Ernie Els, som i øvrigt modtag 900.000 £. Dette viser den enorme økonomiske udvikling golf har været igennem siden de tidlige turneringer.
Banen ligger helt ud til havet i ideelle golf omgivelser og i udkanten af byen Blackpool. I området findes utallige gode golfbaner, som blandt andet også tæller den fantastiske bane Fairhaven Golf Club, som vi også skal spille på turen.

Fairhaven Golf Club
Fairhaven blev grundlagt i 1895 og designet af den evigt legendariske James Braid. Man beskriver den som "lillebror" til Royal Lytham og den er tidligere blevet brugt, som kvalifikation til The Open på netop Royal Lytham.
Fairhaven er en "gemt perle" og ligger placeret længere inde i landet end de andre baner i området. Gemt i det omkringliggende skovområde spiller man de to "loops", med smalle fairways, små og utrolig hurtige greens, og den vigtigste strategi på runden bliver at holde sig ude af de mange put-bunkers, som ligger perfekt placeret i fairways.

St Annes Old Links
Med sin lokation tæt ved St Annes Beach er Old Links, som navnet antyder en ægte linksoplevelse. Som navnet antyder er banen placeret hvor den originale St Annes Golf Club var placeret tilbage i den tid hvor golf stadig blev spillet med trækøller. Hul 10 og 18 er dermed de eneste to huller, som der er tilbage fra datidens oprindelige bane. Royal Lytham & St Annes flyttede til sin nuværende lokation i starten af 1900-tallet af en gruppe lokale golfspillere, som blev enige om at genetablere en linksbane på den originale adresse.

Golf

Golf spilles på de tre ovennævnte baner. Der vil være indlagte matcher, som fastsættes af Jesper Kjeldsen. Man spiller altid egen bold alle 18 huller. Der reguleres ikke handicaps i løbet af turen. Der vil være præmier til de bedste.

Turleder

PGA pro Jesper Kjeldsen

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund - Manchester - Billund
  • Transport af golfbag og kuffert
  • 4 nætters ophold i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • 1 runde golf på Fairhaven Golf Club
  • 1 runde golf på St Annes Old Links
  • 1 runde golf på Royal Lytham & St Annes
  • Turledelse ved Jesper Kjeldsen
  • Transfer mellem lufthavn og hotel
  • Transfers mellem hotel og golfbaner


Bestil senest den 15. januar 2020!

 

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

England

EnglandEngland – et smukt land med en imponerende historie og stor passion for golf! England er et af danskernes absolutte favorit rejsemål og med de mange overskuelige flyløsninger over Nordsøen, er England et meget overkommelig rejsemål. Det gælder i høj grad hovedstaden London, som altid er fascinerende og velkommene for turister fra nær og fjern. London er Læs mere