Generelt

Nyd starten på efteråret med dejlig golf, super hotel, masser af socialt samvær og strandture i solskin, ved Atlanterhavets kant.

Provincia de Cadiz byder på mange oplevelser. Byen Novo Sancti Petri og Iberostar ligger 1½ times buskørsel fra Sevilla lufthavn.  Selve byen Novo Sancti Petri har indkøbscenter, barer og restauranter, men det store natteliv og livlige aktiviteter skal der ledes lidt længere efter. I påsken er der dog “liv”.
Hotel Iberostar Royal Andalus er netop blevet renoveret og fremstår derfor med nye værelser, ny restaurant og en general opgradering af faciliteterne.

Matchlederne fra green2green står klar til at styre denne spændende matchtur i den milde efterårs varme i det sydlige Spanien. Det kan næsten ikke blive bedre! Vent ikke med at tilmelde dig.

Flyrejsen

 

Udrejse tirsdag 28. september 2021 Billund til Sevilla 08.00/ 12.00
Hjemrejse tirsdag 5. oktober 2021 Sevilla til Billund 12.35/ 16.40

Tilladt bagage er 15KG kuffert, 15KG golfbag og 8KG håndbagage.

Hotellet

Vort "hjem", det 4 stjernede Iberostar Royal Andalus, har direkte udsigt og adgang til den skønne La Barrosa strand med 10 km. klitter og hvidt sand. De 2 Novo Sancti Petri golfbaner er i gåafstand, ca. 300 meter, dog tilbyder resortet også en shuttleservice.

Resortet er flot og flere områder er netop blevet renoveret. Iberostar Royal Andalus har alle moderne faciliteter. De 413 værelser, hvoraf de fleste nyligt er renoveret, er velindrettet og har forskellig størrelse samt udsigt til have eller strand / havet. Vores værelser er "Standard Rooms" og der betales et tillæg for "Side Sea View" eller "Sea View".

Der er flere restauranter, barer og endvidere både indendørs og undendørs pool, fitness center og spa. I området findes stort tennisanlæg, rideskole og mulighed for leje af cykler mm.

BEMÆRK at opholdet er med SEMI ALL INCLUSIVE - morgenbuffet, aftenbuffet og drikkevarer fra 18.00 til 24.00.

Hotellet ligger i Cadiz, hovedstanden i provincen af sammme navn. Her er der masser af kulturelle seværdigheder man kan opleve. Bl.a. kan man se nogle af de flotte kirker og katedraler som meget af Spanien er kendt for. Byen byder også på mange restauranter, caféer og barer, hvor man kan opleve den gode spanske gastronomi.

Golfbanerne

Ugens 5 runder golf spilles på de 2 Novo Sancti Petri baner, der er ejet af Iberostar kæden. Banerne ligger ved siden af resortet og klubhuset er i gå afstand, ca. 300 meter fra hoveddøren.

Banerne er de første designet af Severiano Ballesteros. De er flade, men med masser af pinje træer er der udfordringer nok for en hver golfspiller. Enkelte huller ligger direkte ud til Atlanterhavet.

Træningsfaciliteterne er store, med mulighed både for det korte, lange og finurlige spil.

Klubhuset har flot proshop, dejlig restaurant med et dejligt frokostkort og bar – og selvfølgelig omklædningsfaciliteter, udlejning af trolleys, buggies og opbevaringsmulighed for golfudstyr – mod en lille symbolsk betaling.

Golf

Matchformer oplyses lokalt - du kommer selvfølgelig til at spille din egen bold alle 5 runder uanset matchform.
Starttider og holdsammensætning oplyses af de dygtige matchledere på resortet og selvfølgelig er der præmier til de bedste.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og resortet.

Ekstra

På fridagen er det muligt at tilmelde sig en udflugt, arrangeret af vore guider på stedet, mod tillæg.
Dagen kan også bruges på mere golf, eller måske blot til afslapning på resortet / stranden.

Turleder

Torben Vind

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund - Sevilla - Billund med DAT
  • Transport af golfbag og kuffert
  • 7 nætters ophold i standard dobbeltværelse
  • Semi all inclusive - morgenmad, middage og drikkevarer
  • 5 runder golf på Novo Sancti Petri A+B
  • Fri brug af trolley de 5 spilledage
  • Matcher,  præmier, matchledelse mm.
  • Transfer mellem lufthavn og hotel

 

  • BEMÆRK at der kan tilkøbes værelser med Sea View eller Side Sea View
Denne tur er desværre udsolgt og kan derfor ikke bestilles.

Cadiz

CadizSom de første nogensinde påbegyndte green2green i september 2013 direkte flyvninger fra Billund til Sevilla, hvilket giver adgang til dette særdeles spændende hjørne af Spanien! Provincia de Cadiz er en del af regionen Andalusien, og ligger faktisk også på Costa de la Luz (Lysets kyst). Provincia de Cadiz byder på et utal af oplevelser! Historiske Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere