Generelt

Solens Rige er et uopdaget rejseland. Og det er vanskeligt at beskrive dette fantastiske ø-rige! Historie, kultur, traditioner, skikke, religion og mad er uden sidestykke. Dertil kommer en storslået natur, dyr, fugle, fauna, bjerge – og – traditionsbundne hoteller samt golfbaner! Det kan ikke blive mere spændende!

Japans historie er umuligt at beskrive på få linjer. De fleste har nok set flere serier, måske især Shogun med Richard Chamberlain, og her fornemmet rigets mystik. Vi kender alle til de nyere tiders krige, til bilproduktionen, til elektronik industrien, til høje priser og meget mere. Japan har været et lukket land, der nu åbner dørene for gæster. Mange taler kun japansk, men den yngre generation er faktisk blevet bedre og bedre til engelsk.

Peter Grinsted fra green2green er rejseleder. Peter Grinsted har været i Japan 2 gange og har gennemrejst det meste af turen – set byerne, de historiske steder, boet på flere hoteller, spillet mange golfbaner – og – smagt den særegne mad samt mødt det særdeles venlige og høflige folkefærd.

Dette er en oplevelsestur, der bringer os fra Osaka til den gamle kejserby Kyoto, mod nord til provinsen Mie, med det helligste tempel i Japan, videre til området med vulkanen Fuji og til sidst til hovedstaden Tokyo med et menneskemylder uden lige. Vi oplever fine hoteller, fremragende golfbaner, kulinariske oplevelser og ufattelige fortællinger mm. Umiddelbart ser turen hektisk ud, med flere hotelskifte – og så alligevel – der er god tid til afslapning, hvilket nydes i fulde drag i de varme bade, en japansk folkeskik – renlighed og høflighed er en selvfølge i landet.

Rejsen gennemføres ved minimum 11 deltagere og 1 rejseleder. Der er maksimalt plads til 19 deltagere og 1 rejseleder.

Flyrejsen

Flyrejsen fra Danmark er med KLM via Amsterdam til Osaka/fra Tokyo:

Udrejse
Tirsdag 15. maj 2018 København til Amsterdam 10:10-11:35
Billund til Amsterdam 10:10-11:35
Aalborg til Amsterdam 10:10-11:35
Onsdag 16. maj 2018 Amsterdam til Osaka 14:40-08:35
Hjemrejse
Onsdag 30. maj 2018 Tokyo til Amsterdam 10:30-15:10
Amsterdam til København 17:00-18:20
Amsterdam til Billund 16:40-17:45
Amsterdam til Aalborg 16:30-17:50

Ankomst til Osaka er onsdag den 16. maj 2018. Tilladt bagage 23 kg kuffert, 23 kg golfbag og 7 kg håndbagage. Den nævnte bagage er betinget af medlemskab af KLM Flying Blue bonussystem.

Hotellet

Vi bor kun på flotte og gode hoteller, vi prøver også et traditionelt japansk hotel.
Alle dagene er med morgenmad. Flere middage og frokoster er med i rejsens pris og kan ses i dag-til-dag programmet.
Vi bliver 1 nat i nærheden af Osaka efter vores ankomst tidlig morgen. I kejserbyen Kyoto bor vi 2 nætter.I Mie provinsen er vi 2 nætter i henholdsvis Kashikojima og Tsu. Ved Fuji er vi 3 nætter på Ichinoyu Ryokan. I Tokyo bor vi 3 nætter meget centralt på et flot hotel. Den sidste nat tilbringes på et hotel tæt ved lufthavnen Narita, så trafikken ikke ødelægger vores hjemrejse. Prisen er baseret på dobbeltværelser - enkeltværelse mod tillæg.

Her er links mm til flere af vores hoteller:
Lake Biwa Otsu Prince Hotel - dette er den 1. nat i Osaka
Nikko Prince Hotel - et dejligt hotel til de 2 nætter i Kyoto
Prime Resort Kashikojima - vores første overnatningssted i Mie
I Tsu bor vi på et traditionelt og fint hotel - Dormi Inn Tsu
Ved Fuji får vi love at pakke lidt mere ud ved Ichinoyu Ryokan - 3 nætter
I Tokyo bor vi dejligt centralt på Grand Prince Hotel Takanawa

Golfbanerne

Golfsporten er meget gammel i Japan og der findes faktisk mere end 2.000 golfbaner. Rygterne siger, at det også er en meget dyr og lukket sport - og det er delvis et falsum. Det dyre findes især omkring Tokyo, hvor land til golfbaner er sparsom og afstandene til klubber lange. Der er det eksklusivt. Uden for Tokyo er klubberne blevet meget interesserede i og modtagelige for greenfee gæster, endda til "normale" priser.

De fleste golfbaner er fremragende. Traditionerne er dog anderledes end det vi er vant til. Dels indgår der normalt tvungen frokostpause efter 9 huller, dels kører man ofte i golfbil til 4 personer og så er de fjernstyrede! Der er ikke caddy. I Japan går alting også efter et nøje skema, herunder golfspillet!

Vi spiller hele 7 runder golf på meget forskellige baner.
Koyoto Golf Club
Nemu Golf Club
Tsu Country Club - her skal vi spille med/mod lokale medlemmer fra Mie
Ise Otori Golf Club
Yunohana Golf Club
Fuji Country Club
Kiminomori Golf Club

Spilletidspunkter og holdsammensætninger oplyses af Peter Grinsted, og planlægges så der er mest mulighed for afslapning. Der spilles efter et hjemmelavet handicapsystem og selvfølgelig er der præmier til de dygtige.

Transport

Vi skal både køre i bus og med tog. Og selvfølgelig skal vi prøve det berømte hurtigtog Shinkansen!!

Ekstra

Middage mm
Der er morgenmad alle dage - mange dage også middag og frokost. Der venter en kulinarisk oplevelse!! Man er ikke tvangsindlagt til alle middage og der er fuld forståelse for ønsker om aftener i "ensomhed".

Udflugter
Denne storslåede rundtur indeholder masser af oplevelser med mennesker, kultur og historiske steder. Guider fortæller livligt om skikke, traditioner, historie, endda politik.
Nævnes skal her:
Sightseeing i Osaka, herunder Osaka Castle
Sightseeing i Kyoto, herunder Golden Pavilion Nijijyou, Kyoto Gosho mm
Sightseeing Mie, herunder Ise Temple, Ama dykkerne og Mikimoto Pearl Island
Sightseeing Fuji og Odawara, herunder Owakudani Ashinoko cruise
Sightseeing Tokyo, herunder Tokyo Bay cruise, Odaiba, Gonza, Tea Ceremony mm.

Guide
Under hele rundrejsen følger Shuhei Togano os. Shuhei har opholdt sig i USA, taler flot engelsk og han spiller endda golf - også sammen med gruppen. Shuhei sætter en ære i at rejse sammen med os, fortæller livligt om alt hvad Japan har og svarer beredvilligt på alle spørgsmål. Vi kan ikke være i bedre hænder og det bliver en fuldendt oplevelse.

Turleder

Peter Grinsted

Pakken indeholder

 • Flyrejsen fra Danmark via Amsterdam til Osaka og hjem igen fra Tokyo med KLM
 • Transport af kuffert, golfbag og håndbagage
 • 14 nætter på de valgte hoteller i dobbeltværelse
 • Morgenmad alle dage og flere dage med middag/frokost, uden drikkevarer
 • 7 runder golf med buggy - matcher, præmier mm
 • Udflugter og sightseeing
 • Transport i bus og tog
 • Guide service

Rejsen indeholder ikke:

 • Drikkepenge
 • Forsikringer
 • Kost udover det nævnte
 • Drikkevarer
 • Personlige omkostninger

Rejseplanen

Tirsdag 15. maj - Vi flyver fra København, Aalborg og Billund lufthavne mod Amsterdam, hvor vi mødes inden den videre rejse kl. 14:40 til Osaka. KLM byder under rejsen på måltider og drikkevarer.

Onsdag 16. maj - Efter ankomsten kl. 08:35 til Osaka lægger vi hårdt ud med sightseeing, hvor et af højdepunkterne er Osaka slot. Frokost og fælles middag på lokal restaurant er indeholdt. Overnatning på Lake Biwa Otsu Prince Hotel.

Torsdag 17. maj - Efter morgenmaden kører vi mod Kyoto, hvor den første golfoplevelse venter. Kyoto Golf Club er en smuk bane, der giver os en god introduktion til japansk golfspil! Frokost og middag for egen regning. Overnatning på Nikko Prince Hotel.

Fredag 18. maj - Vi bruger hele dagen på sightseeing i den gamle kejserby, en storslået historisk, kejserlig oplevelse. Frokost og middag for egen regning. Overnatning på Nikko Prince Hotel.

Lørdag 19. maj - Tidligt efter morgenmaden er vi på vej til Mie, hvor der venter nye store oplevelser. Vi besøger det helligste sted i Japan, Isi Shrine, og møder de utrolige Ama dykkere mm. Frokost og middag, på hotellet, er indeholdt. Overnatning på Prime Resort Kashikojima.

Søndag 20. maj - Vi spiller igen golf - endda nu 3 dage i træk - lidt hårdt, men det klarer vi!! Vi begynder fornemt på Nemu GC.  Frokost og middag for egen regning. Overnatning på Prime Resort Kshikojima.

Mandag 21. maj - Vi kører til det nordlige Mie og skifter hotel i 2 dage. I dag har vi en udfordring, vi skal spille "kamp" mod lokale medlemmer på Tsu Country Club. Frokost for egen regning, men Dinner Party med Mie golfspillere er indeholdt. Overnatning i Tsu.

Tirsdag 22. maj - Vi slutter vore 3 dage med golf med spil på Ise Otori GC. Frokost og middag for egen regning. Overnatning i Tsu.

Onsdag 23. maj - I dag skal vi på togtur til Fuji området - det er bestemt også en kulturel oplevelse af de store - der er præcision og system i det hele. Vi kører med lokaltog til storbyen Nagoya og videre med "Shinkansen" til Odawara. Frokost og middag for egen regning. Overnatning på Ichinoyu Ryokan. Her er der mulighed for en rigtig japansk oplevelse, badekulturen, Onzen!!

Torsdag 24. maj - Vi er i et nyt område og vi skal igen spille golf, på Yunohana GC. Frokost for egen regning. Middag på hotellet er indeholdt. Overnatning på Ichinoyu Ryokan.

Fredag 25. maj - Fuji Country Club kalder, med udsigt til den berømte vulkan. Det bliver flot og spændende. Frokost og middag for egen regning. Overnatning på Ichinoyu Ryokan.

Lørdag 26. maj - Vi bruger dagen på sightseeing - og cruise - i Fuji området. Derefter går turen videre til millionbyen Tokyo. Frokost for egen regning. Middag i Tokyo er indeholdt Overnatning på flotte Takanawa Prince Hotel.

Søndag 27. maj - Vi oplever Tokyo til fods og med undergrundsbanen, sammen med vores guide Shuhei. Frokost og middag for egen regning. Overnatning på Takanawa Prince Hotel.

Mandag 28. maj - Vi oplever igen Tokyo, denne dag mere officielt, med cruise, Odaiba, Ginza mm. Frokost for egen regning. Indeholdt afslutningsmiddag om aftenen, muligvis sushi. Overnatning på Takanawa Prince Hotel.

Tirsdag 29. maj - Vi begynder hjemrejsen. Da Tokyo er en ukendt faktor, når det kommer til trafik, kører vi mod Narita lufthavnen denne dag. Vi skal spille en sidste runde afslappet golf på en bane i Chiba og vi bor tæt på vores afrejselufthavn. Frokost og middag for egen regning. Overnatning ved Narita lufthavnen.

Onsdag 30. maj - Vi når morgenmaden, inden vi med KLM kl. 10:30 flyver mod Amsterdam og efter landing kl. 15:10 skilles vi  - nogle mod Billund, nogle mod Aalborg, nogle mod København!

TAK FOR EN GOD TUR!
For god ordens skyld - ændringer kan forekomme.

Denne tur er desværre udsolgt og kan derfor ikke bestilles.