Generelt

Ord kan næsten ikke beskrive denne fantastiske ø! Historie, kultur, religion, mad, vilde dyr, farverige fugle, en storslået fauna, hvide strande, skønne bjerge – og – enestående hoteller samt traditionsbundne golfbaner! Det kan ikke blive bedre!

Dette er uden sidestykke en oplevelse af de helt store!! Sri Lanka har kæmpet med og mod Portugal, Holland og hele det Britiske Empire gennem 450 år, men mest ødelæggende har været den lange borgerkrig mellem befolkningsgrupperne og nord mod syd! Den 26 år lange borgerkrig sluttede så sent som i maj 2009. Siden da er det gået stærkt med udviklingen på øen – og det er nu denne “uopdagede” golfdestination skal opleves, inden turiststrømmen overvælder samfundet!

Peter Grinsted fra green2green er rejseleder. Peter Grinsted har allerede været på øen 6 gange og har gennemrejst hele turen – set byerne, de historiske steder, boet på hoteller, spillet golfbanerne – og – smagt den stærke mad samt mødt det særdeles venlige folkefærd.

Dette er en oplevelsestur, der bringer os fra hovedbyen Colombo, mod nordøst til det historiske og religiøse Kandy, forbi teplantagerne og op i bjergene til det “britiske feriested” Nuwara Eliya, på safari i syd ved Udawalawa National Park samt ophold på det nye Shangri La Resort & Spa med egen golfbane – her slapper vi af – og sluttelig en tur til den vestlige kyst via Galle og til Negombo nord for Colombo og lufthavnen, hvor vi slutter med en nat i historiske omgivelser. Umiddelbart er turen hektisk – og så alligevel – der er god tid til afslapning! Sri Lanka har få strækninger med motorvej, al anden kørsel må “nydes” på almindelige veje, som en oplevelse! – 80km tager snildt 2 timer!!

På turen er der maksimalt plads til 23 deltagere og 1 rejseleder. Rejsen gennemføres ved minimum 15 deltagere og 1 rejseleder.

Flyrejsen

Flyrejsen fra Danmark er med KLM via Amsterdam til Colombo:

Udrejse
Mandag 28. januar 2019 København/Billund/Aalborg til Amsterdam 06:00-07.30
Amsterdam til Colombo 09:40-23.45
Hjemrejse
Tirsdag 12. februar 2019 Colombo til Amsterdam 01.50-08.20
Amsterdam til København 09.55-11.20
Amsterdam til Billund 10.10-11.20
Amsterdam til Aalborg 12.10-13.30

Ankomst til Colombo er sen mandag aften den 28. januar 2019. Tilladt bagage 23 kg kuffert, 23 kg golfbag og 7 kg håndbagage. Den nævnte bagage er betinget af medlemskab af KLM Flying Blue bonussystem.

Hotellet

Vi bor kun på absolut flotte og gode hoteller. Alle dagene er med morgenmad og de fleste med middage og frokost.
I Colombo bor vi på dejlige Cinnamon Lakeside tæt ved historiske steder og de lokale markedsgader.
I Kandy bor vi i udkanten af byen. Hotellet hedder Mahaweli Reach - flot klassisk og karrymenuen kan anbefales.
Nuwara Eliya er feriestedet, hvor briterne slappede af i bjergene. Her bor vi 3 nætter på det meget britiske Grand Hotel.
Shangri La´s Resort & Spa er moderne, nyt og 5 stjernet. Her bor vi 5 nætter.
Og endelig slutter vi i Negombo på flotte Heritance Hotel.
Prisen er baseret på dobbeltværelser - enkeltværelse mod tillæg.

Her er links mm til alle hoteller:
Cinnamon Lakeside – 2 nætter med morgenmad
Mahaweli Reach – 3 nætter med halvpension
The Grand Hotel – 3 nætter med halvpension
Shangri La´s Resort & Spa - 5 nætter med halvpension
Heritance Negombo - 1 nat med morgenmad - bemærk sen udtjek den 11.februar kl. 22:30!!

Golfbanerne

Golfsporten er både meget gammel og samtidig meget ny på Sri Lanka! Gammel, fordi briterne - hvem ellers - byggede 2 baner omkring 1880 på øen - ny, fordi der siden er kommet 2 moderne baner og yderligere 2 golfbaner er undervejs. Hele 6 runder golf - med indlagte matcher - er planlagt under rundrejsen.

Ved Colombo er spillet på Royal Colombo Golf Club - fra 1879. Dette er mødestedet for eliten - de har 3000 medlemmer, men kun 500 spiller!! Banen er flad med en del søer og vandløb. Faciliteterne har patina! DER FINDES IKKE BUGGIES / GOLFBILER! Vi spiller 1 runde med caddy.

Ved Kandy spiller vi den nye Victoria Golf & Country Resort - fra 1997 og designet af Donald Steel. De har et enestående klubhus blandet med "gamle" bygninger. Golfbanen er en udfordring! Den går op og ned og er temmelig kuperet - stedets 3 buggies er reserveret. Vi spiller 1 runde MED CADDY!

Vores hotel, Grand Hotel, ligger ved siden af og med udsigt til Nuwara Eliya Golf Club - fra 1889! Vi spiller 2 herlige runder her! Dette er traditionel britisk design - flad, men med 3 huller de kalder "Little Switzerland".

Klubhuset, alle faciliteterne, selv tjenerne og caddies ser ud som de er fra 1889 - her er ikke lavet meget om. Det er "rigtig" golf med historie og traditioner! Gæstfriheden er rammende! DER FINDES IKKE BUGGIES/ GOLFBILER! Vi spiller med caddy.

Nyeste skud på stammen er banen ved Shangri La. Dette er en bane med spektakulære udsigter og omgivelser. Bolden har det bedst, hvis den bliver på fairway, selv semirough holder godt fast i jernet. Vi spiller 2 runder, MED BUGGY OG CADDY.

Spilletidspunkter og holdsammensætninger oplyses af Peter Grinsted, og planlægges så der er mest mulighed for afslapning. Der spilles efter et hjemmelavet handicapsystem. Selvfølgelig er der præmier til de dygtige.

BEMÆRK: Under opholdet på Shangri La vil der være mulighed for en ekstra runde golf - mod et tillæg.

Transport

Der er fælles bus og en engelsktalende guide alle dage - når vi ikke flyver. Der er en del bustransport. Og transporttiden er selvfølgelig meget afhængig af de trafikale forhold i et land med en voldsom historie, 22 millioner mennesker, 3-hjulede motorcykler og lastbiler samt evigt vejarbejde - men der er indlagt pauser undervejs, så benene kan strækkes og drikkevarer indtages. En strækning på 80km kan nemt tage 2 timer - men det er en oplevelse!!

Ekstra

Middage mm
Der er morgenmad alle dage - langt de fleste dage også middage og indlagte frokost. Der venter en kulinarisk oplevelse!! Man er ikke tvangsindlagt til alle middage og der er fuld forståelse for ønsker om aftener i "ensomhed".

Udflugter
Denne storslåede rundtur indeholder masser af oplevelser med mennesker, kultur og historiske steder.
I Colombo skal vi på city-rundtur til de historiske steder, markedet Pettah og måske når vi National Museum og både et Buddhist og Hindu tempel.
I Kandy skal vi på en lille city-rundtur, besøge Sri Lankas helligste tempel og den botaniske have.
Under vejs til Nuwara Eliya bliver der et stop ved en teplantage - en oplevelse!
Udawalawa National Park er en overvældende oplevelse - her lever mange vilde elefanter, bøfler, krokodiller, fugle og meget mere - med lidt held endda en leopard. Vi skal på safari i jeeps.
I Galle og Negombo skal vi se på den indflydelse, som Portugals og Hollands søfarer har haft på øen.

BEMÆRK: Under opholdet på Shangri La vil der være mulighed for ekstra safari i nærliggende Yala National Park og/eller "Mirissa Whale Watching Trip". Det er sæsonen for hvaler, dog er det med meget tidlig afgang fra hotellet. Begge ekstra udflugter er mod et tillæg.

Guide
Vi får følgeskab af en lokal engelsktalende guide på hele rundrejse - vi kører også med den samme bus og chauffør. Guiden fortæller livligt om skikke, traditioner, historie, endda politik.

Turleder

Peter Grinsted

Pakken indeholder

 • Flyrejsen fra Danmark via Amsterdam til Colombo og hjem igen med KLM
 • Transport af kuffert, golfbag og håndbagage ved medlemskab af KLM Flying Blue
 • 14 nætter på de valgte hoteller i dobbeltværelse
 • Morgenmad alle dage og flere dage med middag/frokost
 • 6 runder golf - matcher, præmier mm
 • Udflugter og safari
 • Transport i egen bus og guideservice

Rejsen indeholder ikke:

 • Indrejseskat/visumafgift til Sri Lanka ca. $30 per person
 • Drikkepenge
 • Forsikringer
 • Kost udover det nævnte
 • Personlige omkostninger

PRIS PER PERSON DKK 26.295 i dobbeltværelse
Tillæg enkeltværelse DKK 8.600

Rejseplanen

Mandag 28. januar - Vi flyver fra København, Aalborg og Billund lufthavne mod Amsterdam, hvor vi mødes inden den videre rejse kl. 09:40 til Colombo, hvor vi ankommer kl. 23:45. KLM byder under rejsen på måltider og drikkevarer. Over midnat er vi på vej med egen bus og egen guide til vort hotel og en tiltrængt søvn.  Overnatning Cinnamon Lakeside.

Tirsdag 29. januar - Efter morgenmaden lægger vi hårdt ud med en runde golf! Vi spiller øens ældste golfbane, Royal Colombo. Der spilles med caddy. Banen er historisk og ligger inde i hovedstaden. Den lokale jernbane går tværs gennem banen og det er et særsyn. Frokost og middag er for egen regning. Overnatning på Cinnamon Lakeside.

Onsdag 30. januar - Dagen starter med en spændende city-tour i Colombo. Det er et mylder af mennesker. Senere kører vi mod Kandy, det religiøse hovedsæde i Sri Lanka. Turen kan vare 3,5 timer alt afhængig af trafik. Strækningen er ikke lang, men selv 40km kan tage en time! Frokost for egen regning. Middag og overnatning på Mahaweli Reach.

Torsdag 31. januar - Vi bruger dagen på sightseeing. Vi besøger Temple of Sacred Tooth Relic og den botaniske have Peradeniya mm. Frokost er med, på en lokal restaurant. Middag og overnatning på Mahaweli Reach.

Fredag 1. februar - Tidligt efter morgenmaden er vi på vej til den anden runde golf på en af de nyere golfbaner, Victoria. Banen er Henrik Knudsens favorit og med god grund, den har en spektakulær beliggenhed! Der spilles med caddy. Frokost for egen regning. Middag og overnatning på Mahaweli Reach.

Lørdag 2. februar - Efter morgenmaden kører vi en flot og fantastik tur, ca. 3 timer, op i bjergene. Nuwara Eliya ligger i ca. 1.850 meters højde og var kolonimagtens foretrukne feriested. Under vejs passerer vi alle te-plantagerne og vi gør stop for at se på produktionen. Vi skal bo på The Grand Hotel, et hotel med patina. Værelserne er ikke store, faciliteterne ikke topmoderne, men det er her man bor - med udsigt til golfbanen. Frokost er denne dag med, under vejs til toppen. Middag og overnatning på The Grand Hotel.

Søndag 3. februar - Vi spiller i dag øens næstældste golfbane, Nuwara Eliya. Der spilles med caddy. Banen ligger helt inde i byen og flere fairways bruges af befolkningen til tøjtørring!! Det er en helt anderledes oplevelse. Frokost for egen regning. Middag og overnatning på The Grand Hotel.

Mandag 4. februar - Vi spiller igen Nuwara Eliya golfbanen. Frokost for egen regning. Middag og overnatning på The Grand Hotel.

Tirsdag 5. februar - Vi kører efter tidlig morgenmad, en lidt længere tur til det sydlige. Vi kører ned fra bjergene og til det subtropiske klima, hvor også høsten er noget anderles end det vi allerede har set.  Vi er på vej til Udawalawa National Park - vi skal på safari i jeep, for at se mange elefanter og et i øvrigt rigt dyre- og fugleliv. Vi spiser frokost efter oplevelsen. Derefter er det videre til det nye Shangri La´s Resort & Spa med egen golfbane. Middag og overnatning på Shangri La.

Onsdag 6. februar - Shangri-La´s Golf and Country Club ligger lige uden for vores dør, det kan ikke være nemmere. Vi skal prøve kræfter med denne nye bane, beliggende med udsigt til havet. Golfspillet er med caddy og buggy. Frokost for egen regning. Middag og overnatning på Shangri-La.

Torsdag 7. februar - Endelig en fridag, til afslapning ved poolen - eller måske er det denne dag vi tager på Mirissa Whale Watching - det skulle være kæmpe oplevelse! Frokost for egen regning. Middag og overnatning på Shangri-La.

Fredag 8. februar - Igen skal vi spille golf - den sidste runde - på Shangri-La - vi skal finde The Sri Lanka Champion!. Frokost for egen regning. Middag og overnatning på Shangri-La.

Lørdag 9. februar - Endnu en chance for en fridag, ved poolen eller måske en ekstra runde golf for de ivrige! Frokost for egen regning. Middag med præmieoverrækkelse og sidste overnatning på Shangri-La.

Søndag 10. februar - Vi kører mod Colombo, efter morgenmaden. Undervejs skal vi besøge den spændende by Galle, grundlagt af portugiserne og udbygget af både hollænderne og briterne. Vi spiser frokost her, inden turen går videre mod hovedstaden. Den allersidste nat skal vi bo nord for Colombo og lufthavnen, i byen Negombo. Frokost og middag for egen regning. Overnatning ved stranden på Heritance Negombo.

Mandag 11. februar - Det er hjemrejsedagen. Vi skal først flyve over midnat fra den nærliggende lufthavn. Vi bruger derfor dagen til afslapning om formiddagen og frivillig sightseeing om eftermiddagen - Negombo er en meget gammel og spændende by. Frokost og middag er for egen regning. BEMÆRK - vi har sen udtjek kl. 22:30, inden turen går til lufthavnen, hvor der er afrejse kl. 01:50. Overnatning i flyet!!

Tirsdag 12. februar - KLM flyver kl. 01:50 mod Amsterdam og efter landing kl. 08:20 skilles vi  - nogle mod Billund, nogle mod Aalborg, nogle mod København!

TAK FOR EN GOD TUR!
For god ordens skyld - ændringer kan forekomme.

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige