Generelt

Tag med green2green til Nordtyskland på den første af vores 4 herlige matchture henover sommeren.
Gut Kaden ligger lidt over en 1 times kørsel syd for grænsen og er derfor blot en “lille” køretur for de fleste.

Den gamle herregård danner rammen for vores hyggelige tur og vi mødes til præsentation og velkomst torsdag den 9. juli.
Ankomstdagen byder på golf over middag på stedet og der vil efterfølgende være fælles spisning til aften og hygge i baren.
Fredag morgen står den på 2. runde efter indtagelse af den skønne morgenmad i kælderen. Eftermiddagen vil være fri til afslapning eller opdagelser i det Nordtyske.
Fredag aften mødes vi igen til aftensmad på den gamle herregård og forhåbentlig en masse hygge om aftenen.
Lørdag morgen står den på 3. runde, som vi være finalerunden for denne tur. Ligeledes her vil eftermiddagen være fri til afslapning eller opdagelser og igen til aften, vil der være middag på hotellet samt afslutning.
Søndag morgen er der morgenmad og udtjekning. Dem som ønsker en ekstra runde golf kan ligeledes dette inden turen går hjem til Danmark på egen hånd.

Der er maksimalt plads til 28 deltagere.

DATO:
9. til 12. juli 2020

Hotellet

Gut Kaden åbnede i 2015 deres hotelbygning, som i dag består af 40 værelser, alle holdt i en beskeden og klassisk stil. Sammen med de flotte 27 huller er dette en glimrende kombination for denne skønne matchtur i det Nordtyske.

Der er selvfølgelig både restaurant i topklasse og bar med vidunderlig tysk øl. Der findes også sauna, fitnesscenter og mulighed for afslappende massage.

Golfbanerne

Gut Kaden har været hjemsted for flere European Tour turneringer, herunder Deutsche Bank – SAP Open og Deutsche Bank Players’ Championship.
Lee Westwood har således banerekorden i 61 slag og blandt tidligere turneringsvindere kan nævnes Lee Westwood, Henrik Stenson, Bernhard Langer, Padraig Harrington og sågar Tiger Woods.

Den tidligere flotte herregård er nu hjemsted for Gut Kaden Golf and Country Club og med sine skønne restaurerede bygninger på stedet, betragtes det som en af de smukkeste herregårde i Holstein.

Gut Kaden er et 27 hullers golfanlæg - fordelt på en A, B og C sløjfe. Det er uden tvivl en meget populær bane, og Gut Kaden er et af de mest populære resorts i Nordtyskland.
Golfbanen spreder sig over 180 hektar med en smuk bestand af gamle træer og floden Pinnau, som bugter sig afsted og skaber en fantastisk kulisse. Floden løber gennem alle tre 9-hullers sløjfer og danner vandhazarder i form af søer og åer, både på langs og på tværs af fairways.

 

Turleder

Team green2green

Pakken indeholder

  • 3 nætters ophold i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • 3 middage uden drikkevarer
  • 3 runder golf på Gut Kaden
  • Matchledelse, turneringer, præmier mm.

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Tyskland

TysklandVores nabo i syd kender vi meget til og har vi ikke været på ophold der, så har de fleste benyttet sig af de udstrakte motorveje på vejen til Holland/Belgien, Østrig/Schweiz eller de varmere himmelstrøg. Tyskland byder dog på mangfoldige oplevelser, historisk, kulturelt, musikalsk, sportsligt. Tysk øl er heller ikke at foragte. Og der findes Læs mere