Generelt

Tag med green2green til Skagen og nyd nogle herlige dage på toppen af Danmark fra d. 11. til 14. august 2022! 

I Skagen skal vi nyde golf, vand, sand, blå himmel og muligvis se hvor Skagerrak og Kattegat deler vandene, bogstaveligt talt.

Vi skal bo på Hotel Hvideklit, der i 2018 genåbnede efter renovation. Hotellet ligger “på vejen” til golfklubben Hvide Klit, og passer perfekt ind i de flotte plantageagtige omgivelser. Værelserne er lyse og pæne og med god plads. Baren, restauranten og fællesområderne er hyggelige og der findes flere udendørsterrasser, hvor en kølig gin tonic kan nydes – både før og efter middagen. Foruden nem adgang til golfbanen tilbyder hotellet masser af muligheder for aktivitet – indendørs badminton, bordtennis, poolbord, cykelruter, løberuter, trekkingruter, strandture og meget mere. Er det nostalgiske Skagen, der trækker, så er der flere transportmuligheder – egen bil, nærliggende lokaltog og i højsæsonen hotellets shuttlebus med flere daglige afgange.

Golfklubben Hvide Klit er Danmarks nordligst beliggende golfklub. Golfbanen ligger et 9-jern fra hotellet, og her skal vi dyste over 3 runder. Vi er i Bunken Klitplantage, tæt på Råbjerg Mile og Kattegat, knap 20 km syd for Skagen og banen betegnes, som en såkaldt ‘Heathland’ golfbane. Den ligger i et sandet plantageområde med masser af skovfyr og store (sandede) områder med lyng, der både flankerer fairways og skaber en flot kontrast til de grønne områder. Hvide Klit er designet tilbage i 1971 af svenskeren Anders Amillon. Layoutet er særdeles spændende, og blandt det bedste man finder i kongeriget. På mange af hullerne er sværhedsgraden helt i top. Fairways er smalle og smukt indrammet af fyrretræer og klitter med vildtvoksende marehalm. Banen er relativ flad, hvilket gør at den sagtens kan gås rundt, og på visse huller også relativ åben. De sandede jordbundsforhold gør, at der kan spilles det meste af året, endda med åbne greens.

Oplevelsen indeholder 3 overnatninger, 3 runder intens golfturnering, dejlige middage og ikke mindst socialt samvær, fornemt ledet af vores matchledere

DATO:
11. til 14. august 2022

PROGRAM:
11. august: Ankomst og indtjek på Hotel Hvideklit
11. august: Første turneringsrunde Golfklubben Hvide Klit
11. august: Middag på hotellet

12. august: Morgenmad på hotellet
12. august: Anden turneringsrunde på Golfklubben Hvide Klit
12. august: Middag på hotellet

13. august: Morgenmad på hotellet
13. august: Tredjeturneringsrunde på Golfklubben Hvide Klit
13. august: Præmieoverrækkelse
13. august: Middag på hotellet

14. august: Morgenmad på hotellet
14. august: Afrundning og på gensyn

Startlisten for første runde offentliggøres inden afrejse. Rejsedokumenter med mere fremsendes senest 1 uge før ankomstdagen.

Der er maksimalt plads til 28 deltagere inklusiv matchledere.

Turleder

Torben Vind

Pakken indeholder

  • 3 nætters ophold i dobbeltværelse
  • 3 gange morgenmad
  • 3 middage, uden drikkevarer
  • 1 før-middag-drink hver aften
  • 3 runder golf på Hvide Klit
  • Matchledelse, turneringer, præmier mm.

Pris per person: DKK 4.495

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige