Generelt

Tag med på rundtur med green2green til Sydafrika og oplev nogle af landets bedste golfbaner og naturoplevelser!

Vi starter ud med fire dage i Cape Town, hvor der er blandt andet er arrangeret helsdagtur til Cape Point Nature Reserve, samt en tur op af Taffelbjerget.
Der er selvfølgelige også rigelig med golf i pakken. I Cape Town spiller vi Royal Cape Golf Club, den første golfbane etableret i Sydafrika.

Derefter forsætter turen til Arabella Hotel & Spa, hvor vi har en kort overnatning, samt et spil golf på resortets flotte 18 huls bane.

Næste stop er ved Fancourt Hotel, hvor vi overnatter de næste fire dage. Her spiller vi på banerne Montagu og Outeniqua.
Her har får man mulighed til at komme på vinsmagning i Outeniquadalen, hvor mange af Sydafrikas vingårder ligger. Er man dog hellere til en runde golf mere, er der også mulighed for det.

Sidst, men ikke mindst slutter vi turen af på Gondwana Private Game Reserve, hvor vi tilbringer de sidste to dage af rejsen. Her er der mulighed for hele to daglige guidede safariturer. En om morgenen, en om aftenen. Gondwana er rigt på det berømte afrikanske dyreliv, og her vil man komme helt tæt på det. Elefanter, løver, leoparder, og meget mere.
Her spiller vi også vores sidste runde golf, som er på Pinnacle Point Golf Club, en bane der nyder en helt fantastisk og unik udsigt over det Indiske Ocean.

Flyrejsen

Flyrejsen gennemføres med KLM:

Udrejse søndag 14. november 2021 København - Amsterdam - Cape Town 06:00 / 07:25 - 10:15 / 22:30
Hjemrejse torsdag 26. november 2021 Cape Town - Amsterdam - København 00:20 / 10:50 - 12:15 / 13:40
Udrejse søndag 14. november 2021 Billund - Amsterdam - Cape Town 06:00 / 07:15 - 10:15 / 22:30
Hjemrejse torsdag 26. november 2021 Cape Town - Amsterdam - Billund 00:20 / 10:50 - 12:15 / 13:20
Udrejse søndag 14. november 2021 Aalborg - Amsterdam - Cape Town 06:00 / 07:25 - 10:15 / 22:30
Hjemrejse torsdag 26. november 2021 Cape Town - Amsterdam - Aalborg 00:20 / 10:50 - 16:25 / 17:40

Tilladt bagage 23kg kuffert, 23kg golfbag og 10kg håndbagage - på betingelse af medlemskab af KLMs bonussystem Flying Blue.
Vi hjælper med tilmelding.

Hotellet

Cape Town City Lodge V&A:

Hotellet ligger på V&A Waterfront – et engang nedslidt havneområde, som er omdannet til stemningsfyldt område med mange restauranter og kæmpe shoppingcenter langs havnefronten.
Værelserne er indrettet i klassisk og elegant stil med komfortable møbler. Hotellet er ikke et femstjernet luksushotel, men har en rigtig god placering og er en god base for denne eventyrlige ferie.
Nyd eftermiddagen ved den udendørs pool eller på en af de mange hyggelige cafeer med udsigt til det storslåede Taffelbjerg.
Ganske tæt på hotellet er der også sejlture til Robben Island hvor Nelson Mandela sad fængslet i mange år. Ligeledes er der heller ikke langt til svævebanen der går til toppen af det fantastiske 1.000 m høje taffelbjerg, hvorfra man har en storslået udsigt over dette vidunderlige hjørne af verden.

Arabella Hotel & Spa:

Vi har én overnatning på dette flotte hotel. Vi kommer til at bo i Deluxe værelse, der byder på en herlig balkon med udsigt, samt alle de faciliteter man kunne ønske sig.
Arabella Hotel & Spa er et flot resort med udsigt til Arabella golfbanen lige foran, samt et ellers skønt naturområde. Resortet byder på flere restauranter og barer, hvor man kan smage den sydafrikanske gastronomi og vinsorter.

Fancourt Hotel:

Hos Fancourt bor vi i fire dage i dejlige store værelser. Fancourt byder på fantastiske faciliteter hele vejen rundt. Resortet har hele fire restauranter, hver med forskellige specialiteter. Fra den lokale sydafrikanske mad, til italiensk eller endda amerikansk club style, der er noget for enhver smag.
Fancourts Spa faciliteter er blevet valgt som et af Sydafrikas bedste spa centrer i 2018. Her finder man bl.a. opvarmet romersk bad og jacuzzi, samt sauna og dampbad.

Ved ankomst til Fancourt får hver person 2 vouchers som kan bruges enten til spa, drikkevarer til måltider, eller en ekstra runde golf på Montagu eller Outeniqua.

Gondwana Private Game Reserve:

Gondwana giver en autentisk og ægte afrikansk safari oplevelse. Resortet er beliggende ikke langt fra George og i den vestlige ende af Garden Route. Parken byder på intet mindre end 11.000 hektar rå natur med masser af dyr. Parken er desuden kendt for at være i det marlaria frie safari område i Sydafrika. Glæd jer til at opleve “The big 5”, som er løver, bøffler, elefanter, næsehorn og leoparder. Derudover har parken også giraffer, aber og zebraer, som kan nydes på det majestætiske landskad.
Opholdet er i de smukke Fynbos Villaer, som ligger med udsigt til savannen. Det er en kulinarisk oplevelse der venter og der er bestemt ikke skruet ned for den gastronomiske scene på resortet. Dagene kommer til at gå hurtigt med de mange oplevelser. Der venter bl.a. Big 5 Game Drives, mountainbike cykelrutter, vandreture med guide, africology spa behandlinger og skønne eftermiddage på varandaen.

Golfbanerne

Royal Cape Golf Club
Royal Cape er Sydafrikas første golfbane, etableret helt tilbage i 1885. Banen er flad med 18 huller, men udfordringen kommer i en skiftende vind, den lokale vegetation, samt de mange søer og vandhuller der er spredt ud over banen.
Royal cape nyder desuden en fantastisk udsigt over Taffelbjerget.

Der er træningsfaciliteter og golf shop til rådighed, samt stort og flot klubhus.

Arabella Golf Course
Arabella Golf banen er blevet valg som en af de ti bedste golfbaner i Sydafrika. Banen har 18 huller, og byder på nogle af områdets mest fantastiske naturomgivelser. Banen er designet af Peter Matkovitch tilbage i 1999 og siden da har mange berømtheder nyt et spil derpå.

Montagu
Montagu er regnet for en af de bedste 18 huls parkland baner i Sydafrika, og ligger som nr. 8 på landets top 10 golfbaner. Den er regnet som en udfordrende bane med varieret terrain, samt smuk omkringliggende natur.

Outeniqua
Outeniqua ligger som nr. 14 på Sydafrikas golfrankliste, designet af Gary Player. Banen har 18 huller og anses for at være lettere end Montago, men kan stadig udfordre spillere med et stort antal vand forhindringer.
Derudover har banen også træningsfaciliteter til rådighed.

Pinnacle Point Golf Club
Denne bane nyder en af de bedste havudsigter man kan finde. Banen har 18 huller, hvoraf syv af dem ligger langs klippekysten med udsigt til det Indiske Ocean. Banen er designet af Peter Matkovitch og spillere nyder en næsten konstant 180 graders udsigt over vandet, hvor man samtidig er omgivet af Sydafrikas unikke fynbos naturlandskab. Runden inkluderer buggy til to personer.

Golf

5 runder golf inkluderet:

 • 1x Royal Cape Golf Club
 • 1x Arabella Golf Course
 • 1x Montagu
 • 1x Outeniqua
 • 1x Pinnacle Point Golf Club

Under opholdet på Fancourt er der mulighed for ekstra golf på enten Montagu, Outeniqua, eller The Links.

Golf galleri:

Transport

Transfer er arrangeret mellem lufthavn og hotellerne undervejs.

Turleder

Ole M Pedersen

Pakken indeholder

 • Flyrejsen - Billund/København/Aalborg - Cape Town via Amsterdam
 • Transport af golfbag og kuffert
 • 4 nætters ophold på City Lodge V&A (Cape Town)
 • 1 overnatning på Arabella Hotel & Spa (Hermanus)
 • 4 nætters ophold på Fancourt Hotel (Garden Route)*
 • 2 nætters ophold på Gondwana Private Game Reserve med helpension uden drikkevarer
 • Mogenmad alle dage
 • Udflugter i reservatet på Gondwana Game Reserve
 • 1 runde golf på Royal Cape Golf Club
 • 1 runde golf på Arabella Golf Course
 • 1 runde golf på Montagu
 • 1 runde golf på Outeniqua
 • 1 runde golf på Pinnacle Point Golf Club
 • Heldagsudflugt til Cape Point Nature Reserve
 • Alle transfers inkludereret
 • *2 vouchers per person til enten spa, drikkevarer, måltider eller ekstra golfrunde på Fancourt
 • Matcher,  præmier, matchledelse mm.

Pris per person: DKK 27.495

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Sydafrika

SydafrikaGreen2green er specialister i at skræddersy drømmegolfrejser til Sydafrika – et land, der giver unikke muligheder for, at kombinere golfspil på fabelagtige baner, med uforglemmelige safariture, intenst storbyliv og overvældende naturoplevelser. Med over 450 golfbaner har Sydafrika utvivlsomt gjort sit indpas i golfverdenen, og udviklet sig til et sandt paradis for golfspillere. I det storslåede Læs mere