Generelt

Det spændende Vietnam er igen på programmet i 2019!

Der er sket meget i landet gennem de seneste år og turen går til Hanoi, cruise på Halong bugten, kongebyen Hue, charmerende Hoi-An og Danang, kystbyen Long Hai / Ho Tram og slutteligt Saigon / Ho Chi Minh.

Antallet af golfbaner er flerdoblet gennem de sidste 10 år og flere af de seneste, flotte baner skal selvfølgelig spilles. Kultur og historie bliver ikke glemt og der er mange oplevelser hver dag.

Peter Grinsted fra green2green er godt stedkendt i Vietnam og Peter indbyder til de 16 oplevelsesrige dage med historie, kultur, folkelige oplevelser, golf, middage, super hoteller til lands og til vands, sol, strand, velvære. Rejseplanen ser ved første øjekast ud til at være hektisk, men der er tid til afslapning og stille stunder.

På turen er der maksimalt plads til 23 deltagere og 1 leder. Og rejsen gennemføres ved minimum 15 deltagere plus 1 leder.

Flyrejsen

Flyrejsen fra Danmark er med Emirates via Dubai:

Udrejse torsdag 21. februar 2019 (I Vietnam fredag 22. februar) København til Dubai 14:20 - 23:45
Dubai til Hanoi 03:30 - 12:30
Hjemrejse torsdag 7. marts 2019 (I Danmark fredag 8. marts) Saigon til Dubai 23:55 - 04:25
Dubai til København 08:20 - 12:20

Tilslutning fra Billund / Aalborg / Aarhus / Karup er muligt - spørg gerne for pris og muligheder.
Flyvning på Business Class på Emirates er også muligt - spørg igen gerne for pris og muligheder.
I Vietnam flyves der med Vietnam Airlines mellem Hanoi/ Hue og Danang/ Saigon.
Tilladt bagage på Economy Class 30kg for kuffert og golfbag samlet + håndbagage 7kg per person.

Hotellet

Vi bor kun på gode og flotte hoteller. Alle dagene er der morgenmad og flere dage tillige middag indeholdt i prisen - se rejseplanen dag for dag nedenstående.

I Hanoi er opholdet på 5* Mövenpick Hotel – 2 nætter i Superior værelse - et flot, flot hotel i centrum. Værelserne er indrettet i moderne fransk stil, og har alle forventelige faciliteter, inkl. adgang til Fitness. Hotellet har også en fin restaurant, og ligger lige i det centrale forretningsdistrikt med adgang til shopping, restauranter og barer.

Cruise oplevelsen i Halong bugten er med dejlige Indochina Sails – 1 nat med helpension. Et Fantastisk Cruise med masser af spændende og unikke aktiviteter undervejs inkl. en udflugt i en vietnametiske grotte. På selve Cruiset er der også mulighed for message, solbadning, og generel afslapning undervejs.

I Hue er der 2 nætter på det flotte og klassiske Hotel Saigon Morin, helt tæt på centrum. Værelserne har fin balkon med udsigt, og er indrettet i dejlige lyse farver. Selve hotellet har to restauranter til rådighed. Hue var den tidligere royale hovedstad, og i byen kan man finde mange flotte paladser og templer i den unikke vietnametiske arkitektur.

I Hoi-An bor vi 4 nætter på charmerende Boutique Hoi An Resort - med direkte beliggenhed ved stranden. Værelserne er dejlige og har balkon med udsigt over området. Hotellet kan også tilbyde restaurant, poolbar, lounge og Spa og Wellness center. Hoi-an er en hyggelig handelsby langs flodbreden. Byen har et rigt liv, og den gamle bydel er blevet fredet af UNESCO.

Ved kysten i Long Hai/Ho Tram bor vi 3 nætter på The Grand Ho Tram Strip - her er "livligt" og få meter til den helt fantastiske golfbane The Bluffs - vi prøver også at slappe af! Værelserne har dejlig udsigt over golfbanen og hotellet har mange aktiviteter til rådighed.

Og endelig i Saigon bor vi 1 nat på nostalgiske "franske" Continental Hotel, med sent ud-tjek på afrejsedagen. Hotellet ligger lige i centrum af den gamle bydel med adgang til butikker, historiske bygninger og myldertrafikkens motorcykler mm.

Prisen er baseret på dobbeltværelser - enkeltværelse mod tillæg.

Golfbanerne

Hele 6 runder golf - med indlagte matcher - er planlagt under rundrejsen.

Ved Hanoi spilles Sky Lake Resort & Golf Club eller anden golfbane afhængig af trafikforhold og vejarbejde. Sky Lake Resort & Golf Club råder over to flotte baner: Lake Course og Sky Course.
Lake Course er en ret bakket bane, hvor man skal tage højde for højdeforskellene. Selve banen ligger rundt om Van Song Lake, og man skal derfor være påpasselig med sine bolde.
Sky Course er designet af Ahn Moon Hwan og falder smukt i et med det omkringliggende landskab. Det 15. hul er opkaldt efter det historiske vietnamesisk slag, Dien Bien Phu, som fandt sted netop dette område i 1954, og som vandt Vietnam deres selvstændighed fra Frankrig.

Under vejs fra Hue til Hoi-An spilles fantastiske Laguna GC. Luguna Banen er designet af Sir Nick Faldo, og byder på en 18-huls par 71 golfoplevelse. Banen ligger med udsigt over både havet, men også til de omkringliggende bjerge, der giver et helt unit billede af Vietnam.

Ved Danang/ Hoi-An spilles Montgomerie Links GC og den nye BaNa Hills GC.
Montgomerie Links er, som navnet antyder, designet af Colin Montgomerie og er anset for at være en af Asiens bedste golfbaner. Banen ligger i et området med flotte naturlige landskaber, udsigt til bjergene og en fantastisk strand.
BaNa Hills ligger mere oppe i højderne, for foden af en bjergryg, hvor luften er en smule køligere end ved kysten. Banen er en dejlig stor 18-huls bane med udfordringer for spillere af alle niveauer.

Ved kysten og Long Hai/Ho Tram spilles 2 runder på fantastiske The Bluffs Ho Tram Strip GC.

I Saigon er der ikke planlagt golfspil, men der vil på afrejsedagen være mulighed for de ivrige til at nå en sidste runde – mod et tillæg.

Golf

Vi spiller forskellige matchformer i løbet af rundrejsen og der reguleres handicap løbende efter et "hjemmestrikket" system. Ingen vil opleve en uge med kun 20 point. Vi spiller for sjovt, men efter reglerne!

Spilleform, handicapsystemet, spilletidspunkter og holdsammensætninger mm oplyses af Peter Grinsted, og planlægges så der er mest mulighed for afslapning. Selvfølgelig er der præmier til de dygtige og der skal kåres en "Vietnam Champion"!

Transport

Generelt er der fælles bustransport og en engelsktalende Vietnamesisk guide alle dage - når vi ikke flyver eller ligger ved stranden.
Der er en del bustransport. Og transporttiden er selvfølgelig meget afhængig af trafikale forhold i et land med millioner af motorcykler og lastbiler samt vejarbejde - men der er indlagt pauser undervejs, så benene kan strækkes og drikkevarer indtages.

Køreturen fra Hanoi til Halong er den længste, men der skulle være åbnet en ny motorvej, så tiden er reduceret med minimum 1 time til ca. 3. Køreturen fra Saigon til Long Hai/Ho Tram er også længere og tager ca. 2½ timer.

Ekstra

Middage mm
Flere middage og frokoster er indeholdt i programmet - se rejseplanen nedenstående. Man er dog ikke tvangsindlagt til disse og der er fuld forståelse for ønsker om aftener i "ensomhed".

Udflugter
Vietnam kan ikke besøges uden at opleve mennesker, kultur og historiske steder - og det skal vi selvfølgelig.
Guiderne fortæller livligt om skikke, traditioner, historie, endda politik.
I Hanoi er der rundtur i "det gamle kvarter" samt et besøg til Ho Chi Minh museet.
Cruise på Halong bugten er i sig selv en fantastisk udflugt og oplevelse.
I kongebyen Hue er der afsat en hel dag til historiske oplevelser.
Hoi-An nydes over flere dage, med rundtur og kokkeskole.
Endvidere er der rundtur i Saigon.

Turleder

Peter Grinsted

Pakken indeholder

• Flyrejsen fra København med Emirates via Dubai til Hanoi/Saigon
• Indenrigsfly i Vietnam med Vietnam Airlines
• Transport af 30kg kuffert og golfbag samlet samt 7kg håndbagage
• 12 nætter på de valgte hoteller i dobbeltværelse og med morgenmad
• 1 dags/nat cruise på Halong bugten med helpension
• Flere fælles middage og frokoster
• 6 runder golf med caddy - matcher, præmier mm
• Udflugter i henhold til program
• Transport i egen bus og guide service

Rejsen indeholder ikke:
• Drikkepenge
• Forsikringer
• Kost ud over det nævnte
• Personlige omkostninger

 

Rejseplanen

Torsdag 21. februar - Vi flyver fra København mod Dubai og derefter videre over midnat til Hanoi. Emirates byder under rejsen på måltider og drikkevarer.

Fredag 22. februar - Vi lander kl. 12:30 i Vietnams hovedstad, Hanoi. Efter afhentning af bagagen går turen hurtigt til hotellet og efter et tiltrængt bad er det allerede tid til en gåtur i det gamle kvarter. Trætte men sultne har vi fælles middag om aftenen inden sengetid. Overnatning på Mövenpick.

Lørdag 23. februar - Vi vænner os til tiden og temperaturen. Efter tidlig morgenmad bruges dagen således på kulturelle og historiske oplevelser - Ho Chi Minh museet - og golf! Vi spiller første runde på Sky Lake GC. Der er indlagt frokost denne dag. Overnatning på Mövenpicl.

Søndag 24. februar - Vi starter tidligt med bus til Halong bugten - vi skal på 1-dags cruise med fuld kost og overnatning på en flot båd i dejlige kahytter. Det er en stor oplevelse og forhåbentligt arter vejret sig. Overnatning på båden.

Mandag 25. februar - Efter morgengymnastik! og efter morgenmaden er vi på vej tilbage til fastlandet, med ankomst ca. 11.00. PÅ vejen tilbage til Hanoi lufthavn oplever vi mere af det nordlige Vietnam. Kl. 19:00 skal vi gerne flyve fra Hanoi til kongebyen Hue.  Frokost og middag er for egen regning. Overnatning på Hotel Saigon Morin i Hue.

Tirsdag 26. februar - Efter morgenmaden bruges dagen til sigtseeing i Hue og der er meget at opleve. Vi har fælles middag om aftenen på en lokal restaurant. Overnatning på Hotel Saigon Morin.

Onsdag 27. februar - På vejen fra Hue til Hoi-An er der kommet en ny golfbane, Lagune. Den ligger ved vandet og er ganske enkelt flot. Den skal vi selvfølgelig spille. Efter de 18 huller kører vi sydpå mod Hoi-An. Frokost og middag er for egen regning. Overnatning på Boutique Hoi-An Resort.

Torsdag 28. februar - Vi skal lære Hoi-An at kende, det spændende marked og på kokkeskole!! Det er også tiden til de første skrædderbesøg, hvis disse lyster haves. Hoi-An er meget charmerende, om end også lidt turistpræget. Vi laver selv vores eget måltid på kokkeskolen! Overnatning på Boutique Hoi-An Resort.

Fredag 1. marts - Vi skal prøve en af de bedste golfbaner i Vietnam, Montgomerie Links GC. Køreturen dertil er ikke lang og det giver mulighed for en friaften i Hoi-An. Overnatning på Boutique Hoi-An Resort.

Lørdag 2. marts - Vi kører, efter morgenmaden, en lidt længere tur til golfbanen BaNa Hills. Som navnet antyder er den lidt kuperet. Banen blev udnævnt som bedste nye golfbane i 2016. Her kan man også spille natgolf. Der er igen en friaften til egne oplevelser. Sidste overnatning på Boutique Hoi-An Resort.

Søndag 3. marts - Vi skal tidligt op, da vi denne dag skal flyve fra Danang til Saigon allerede kl. 08:45! Vi lander efter planen kl. 10:10 og fortsætter derfra i bus til Long Hai / Ho Tram og vores nye hotel ved kysten. Eftermiddagen og aftenen er til fri disposition, måske lidt massage! Overnatning på The Grand Ho Tram Strip.

Mandag 4. marts - Vi skal spille golf på The Bluffs Ho Tram GC. Golfbanen ligger ved vores resort og man kan gå eller tage en shuttleservice. Vi får en fri eftermiddag og aften til egne forlystelser. Overnatning på The Grand Ho Tram Strip.

Tirsdag 5.marts - Igen skal vi flyve golf - den sidste runde - og igen på The Bluffs Ho Tram GC. Om aftenen har vi middag med præmieoverrækkelse, hvor vi kårer The Vietnam Champion. Sidste overnatning på The Grand Ho Tram Strip.

Onsdag 6. marts - Vi kører mod Saigon, efter morgenmaden. Og efter ankomsten til denne spændende og store by skal vi på city-tur, så man er lidt orienteret. Aftenen er fri. Overnatning er på det klassiske Continental, helt i centrum.

Torsdag 7. marts - Det er hjemrejsedagen. Vi har sen udtjek fra værelserne kl. 17:00, så byen kan opleves hele dagen, før et måske afsluttende brusebad. Vi spiser også en fælles middag inden turen går til lufthavnen, hvor der er afrejse kl. 23:55. Overnatning i flyet!!

Fredag 8. marts - Vi lander kl. 04:25 i Dubai og flyver kl. 08:20 videre til til København, med forventet ankomst kl. 12:20!

TAK FOR EN GOD TUR!
For god ordens skyld - ændringer kan forekomme.

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

Dette er en daglig tur.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige