PGA Danmark IAGTO
Kontakt os
86 11 49 55

Vores favorit baner i udlandet lige nu!

Har du lyst til at prøve nogle nye baner i 2017, så får du her vores anbefalinger! Listen er selvfølgelig ikke udtømmende, og vi kunne blive ved og ved, men her har vi først samlet fem af kontorets favoritter lige nu! Hvilke ville du tilføje?

PGA Catalunya Stadium Course, Spanien

Hvorfor? Banen er kendt af mange, og er ikke uden grund gentagne gange placeret blandt de ti bedste i Europa. Banen er tilgængelig for de fleste, med beliggenhed i Spanien, og er for nyligt blevet opgraderet til par 72. Her finder du en absolut storslået golfoplevelse, kun tre timers flyrejse fra Danmark.

Hvornår? Spanien er oplagt til foråret og sommeren, selvom der typisk kan være for mange turister fra juni til August. For koldt er det dog fra oktober – januar.

Yas Link GC, Abu Dhabi

Hvorfor? Yas Links er et utrolig godt alternativ til mange af banerne i Dubai – og den er billigere! Yas Links er en fantastisk linksbane designet af Kyle Philips, og er en udfordring self for øvede spillere. Otte af hullerne spilles direkte ud til Den Arabiske Golf, og i baggrunden ses Abu Dhabi Skyline.

Hvornår? Det er populært at rejse til Emiraterne hen over jul og nytår, og her er det også passende temperaturmæssigt. Undgå de danske sommermåneder.

Punta Espada, Den Dominikanske Repuplik

Hvorfor? Banen følger det omkringliggende landskab, helt ud til klippekanten og sandstrandens bredder, hvilket giver nogle helt unikke udsigter ud over det Caribiske Ocean. Punta Espada er designet af den legendariske Jack Nicklaus, og er 8 år i streg blevet kåret som den bedste golfbane i den dominikanske republik.

Hvornår? En rejse til Den Dominikanske Republik er bedst i de danske vintermåneder, og helt hen til april/maj. Det er typisk for varmt for de fleste fra maj-oktober.

Mayakoba El Camaleon, Mexico

Hvorfor? I løbet af anlæggets 18 huller kommer spilleren igennem varierende landskab, fra tropisk jungle og mangrover til strand, på en måde der sjældent er set andre steder. Banen er designet af den Australske golflegende Greg Norman, hvilket vidner om dens kvalitet!

Hvornår? Mexico har de tørreste måneder fra december – april, og det er derfor her at de fleste besøger landet. Mange vil også synes at det er for varmt fra maj-juni, imens regnsæsonen sætter ind fra september.

Trump Turnberry Ailsa, Skotland

Hvorfor? Udover at banerne har været vært for mange vigtige golfturneringer, har anlægget også en fantastisk historie. Anlægget stod frdigt i 1906, men blev kort efter taget i brug som flybase under første og anden verdenskrig. Herfra findes stadigt landingsbanen, som dog ikke længere er i brug. I perioden blev hotellet omdannet til hospital, og golfbanerne brugt som træningsområde for Royal Air Force. Ved anlægget findes i dag et mindesmærke for de faldne soldater. Anlægget består af tre linksbaner, hvorfra man kan se klippeøen Ailsa Craig mod vest.

Hvornår? Skotland følger meget godt klimaet herhjemme, og er bedst (mindst regnfuldt) fra april til september.

There is nothing to show here!
Slider with alias Favorit17 not found.

Skriv et svar

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. You are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

© 2022 green2green