Vores guide til Ayamonte området

Aayamonte er en hyggelig lille by, der ligger nær den Portugisiske grænse. Et af vores mest populære hoteller, Isla Canela, ligger kun tre kilometer fra byen, og derfor er det en yndet destination til fridagen fra golf, eller til en hyggelig eftermiddagstur. Området byder også på strand og en hyggelig havneby, som alt sammen kan nås på cykel, der kan lejes på hotellet. Der findes cykelsti i hele området, men det kan også sagtens nås med bil, fra et andet sted i Huelva provinsen.

Her er vores guide til, hvad du kan opleve på en fridag i Ayamonte området!

1: Ayamonte by

Ayamonte by er en yderst charmerende havneby med massere af restauranter og butikker for enhver smag. Her finder du en ægte spansk stemning, med små snoede sidegader og flotte pladser, der hensætter en til stemningen ved Plaza de España i Sevilla, med sine flotte mosaik udsmykninger. Gå en tur i gaderne, indsnus stemningen og spis en lækker frokost på en af byens flotte fortovscafeer. Her kan man nemt få tiden til at gå!

2: Playa de isla Canela

Er vejret flot, er det oplagt at cykle en tur til stranden. Dette er en af de absolut flotteste sandstrande i området, med brede sanddyner og badevenligt hav. Langs stranden findes mange restauranter og flere souvenirbutikker. Cykelturen fra Isla Canela er desuden en oplevelse for sig selv, med flotte udsigter på begge sider. Cykler man lidt ned ad byens promenade, op langs stranden, er her også massere af liv, og Isla del Moral kan sagtens nås herfra, hvis man har fået nok af solen.

3: Isla del Moral

Selvom denne flotte fiskerby ligger som nummer tre på vores liste, er den absolut ikke mindre besøgsværdig! Byen er som taget ud af en film, med sine små idylliske huse, rå fiskemiljø og charmerende fortovsrestauranter. Her bliver der fisket fra både gamle og nye fiskekuttere, og stedet kan klart anbefales for sine gode fiskerestauranter. Her finder du også en enkelt souvenirbutik eller to, og et par små supermarkeder.

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler synspunkterne fra deres forfattere, og ikke nødvendigvis synspunkter af internetportalen Roadie. Undgå venligst fornærmelser og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel.

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Op