PGA Danmark
Kontakt os
86 11 49 55

Persondatapolitik

OVERSIGT
1. Hvem er ansvarlig for dine oplysninger
2. Hvad bruger vi dine oplysninger til
3. Hvad danner grundlag for vores behandling af oplysninger om dig
4. Hvem deler vi vores oplysninger med
5. Hvornår overfører vi personoplysninger til lande beliggende uden for EU
6. Hvor længe bevarer vi oplysninger om dig
7. Hvilke rettigheder har du og hvor kan du klage

1. HVEM ER ANSVARLIG FOR DINE OPLYSNINGER
Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:
green2green / 2GTours Aps
Søren Frichs Vej 42b
DK-8230 Aarhus
CVR.nr. 1008 8429
info@green2green.dk

2. HVAD BRUGES DINE OPLYSNINGER TIL
Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:
• Levering af aftalte ydelser/vare/services.
• Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester.
• Individuel markedsføring, målretning af skræddersyede tilbud og ydelser. green2green foretager en profilering af dig og dit handelsmønster med henblik på, at fremsende dig de tilbud, der er mest relevante for dig som kunde.
• Undersøgelser, statistik og analyser til forbedring af vores produkter og services.
• I forbindelse med eventuelt opståede retskrav.

Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig i forbindelse med indgåelsen af en kontrakt om levering af produkter eller tjenester. I disse situationer vil vi ikke være i stand til, at tilbyde dig vores produkter eller tjenester medmindre du meddeler os de påkrævede oplysninger.

3. PÅ HVILKET GRUNDLAG BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER
Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag.
Vi kan behandle dine personoplysninger på følgende grundlag:
a. Dit udtrykkelige samtykke som greeen2green nyhedsbrevsmodtager.
b. Behandlingen er nødvendige for at opfylde en kontrakt som du er part i, eller af hensyn til gennemførelsen af foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelsen af en kontrakt, eksempelvis når du bestiller en rejse på vores hjemmeside.
c. Behandlingen er nødvending for at opfylde en retlig forpligtelse der påhviler green2green, eksempelvis behandling og opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven.
d. Behandlingen er nødvendige for, at green2green eller tredjemand kan forfølge en legitim interesse. Legitime interesser udgør;
o For at målrette vores markedsføring på sociale medier eller andre hjemmesider. I disse tilfælde er oplysninger der videregives begrænset til oplysninger du selv har indtastet på green2green.dk såsom e-mail adresse.

4. HVEM DELER VI DINE OPLYSNINGER MED
Vi deler oplysninger om dig med:
a. Vores leverandører af IT-services (databehandlere).
b. Internt i green2green.
c. Eksterne revisorer.
d. Facebook og Google med henblik på online annoncering fra green2green.
e. Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov.
f. Advarselsregistre der identificerer risikable transaktioner med det formål, at bekæmpe (organiseret) onlinesvindel.

Vi deler IKKE dine oplysninger om dig med tredjeparter i markedsføringsøjemed.

5. HVORNÅR OVERFØRER VI PERSONDATA TIL LANDE UDEN FOR EU/EEA
green2green benytter databehandlere placeret i USA. Overførslen sker under Privacy-Shield aftalen og i henhold til Persondataforordningens artikel 45. Du kan læse mere om Privacy-Shield ved at følge dette link: https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework

Såfremt dine personoplysninger behandles af en udbyder i et andet land, sikre green2green, at udbyderen alene behandler dine oplysninger i henhold til green2green’s instruks samt at oplysningerne i øvrigt behandles under passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Når vi overfører personoplysninger til en databehandler placeret uden for EU/EEA, behandles dataene alene til de formål, der er nævnt under punkt 2.

6. HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER
Som green2green nyhedsbrevsmodtager: Oplysninger du selv har indtastet på green2green.dk gemmes så længe du opretholder medlemsskabet af vores nyhedsbrevsliste. Hvis du framelder dig vores nyhedsbrevsliste så sletter vi dine oplysninger som er indtastet i forbindelse med tilmeldingen. Oplysningerne vil herefter blive slettet. Transaktionsoplysninger i forbindelse med køb af rejser eller andre services gemmes i 6 år som følge af Bogføringsloven

7. HVILKE RETTIGHEDER HAR DU
Som kunde hos green2green har du som registreret ret til at udøve følgende rettigheder:
• Indsigt og berigtigelse af dine oplysninger på green2green.dk
• Sletning efter anmodning (se nedenfor).
• Dataportabilitet, dvs. at du efter anmodning kan få udleveret de oplysninger du selv har afgivet til green2green i et struktureret maskinlæsbart format.
• Mulighed for at tilbagetrækning af dit samtykke. Tilbagetrækningen af samtykket berører ikke lovligheden af den behandling, der er baseret på samtykke inden tilbagetrækning.
• Mulighed for at gøre indsigelse mod profilering.
• Mulighed for at kræve begrænsning af behandlingen af personoplysninger.

Som kunde hos green2green har du til enhver tid ret til, at besigtige og berigtige dine oplysninger, ligesom du har mulighed for at trække samtykket til behandlingen af personoplysninger tilbage.
Du kan til enhver tid anmode om, at få dine personoplysninger hos green2green slettet. Dine oplysninger vil blive slettet på din anmodning, såfremt et af følgende kriterier gør sig gældende;
• Du trækker dit samtykke tilbage (såfremt dit samtykke dannede grundlag for behandlingen),
• Oplysningerne viser sig at være urigtige, eller
• Ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål hvortil de blev indsamlet, eller såfremt
• Oplysningerne bliver behandlet ulovligt.

Udøvelsen af dine rettigheder kan være underlagt betingelser og begrænsninger, og vil ofte afhænge af den konkrete behandlingssituation. Hvis du mener at green2green behandler dine personoplysninger ulovligt, har du i medfør af Persondataforordningens artikel 77 mulighed for, at indgive en klage til en tilsynsmyndighed i det land hvor du har dit sædvanlige opholdssted, arbejdssted eller hvor den påståede overtrædelse har fundet sted.

Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Den Nye Datalovgivning

EU’s nye Dataforordning træder i kraft den 25. maj 2018. Lovens hensigt er at beskytte forbrugere, at sikre en bedre gennemsigtighed og bedre databeskyttelse.

Som modtager af green2green nyhedsbreve, betyder den nye lov:

1. At vi har opdateret vores persondatapolitik så du får større indsigt i hvordan vi behandler dine oplysninger. Alle green2green nyhedsbrevs modtagere skal acceptere disse nye betingelser for at fortsat at modtage green2green nyhedsbreve.

2. At du kan anmode om at få dine oplysninger slettet.

3. At du kan rette henvendelse til info@green2green.dk hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine oplysninger.

4. At vi vil anmode dig om et nyt samtykke som er i overensstemmelse med de nye regler.

Den nye EU forordning betyder at green2green vil beskytte dine oplysninger og sikre dig en god forståelse af hvordan dine oplysninger bliver behandlet og hvilke rettigheder du har.

FraTilAfgangAnkomst
AalborgMadeira09:3513:25
MadeiraAalborg14:1019:55

FraTilAfgangAnkomstFlyselskab
KøbenahvnFaro08:4511:35Norwegian
FaroKøbenhavn12:2017:00Norwegian

FraTilAfgangAnkomstFlyselskab
KøbenahvnFaro11:2014:15Ryanair
FaroKøbenhavn09:3514:15Norwegian

FraTilAfgangAnkomst
KøbenhavnAlicante11:0014:15
AlicanteKøbenhavn07:0010:15

FraTilAfgangAnkomst
AalborgAlicante11:0014:15
AlicanteAalborg07:0010:15

Flyselskab:FraTilAfgangMellemlanding i IstanbulAnkomst
Turkish AirlinesKøbenhavnMauritius via Istanbul17:5523:15 - 02:20 (+1)
(3 timer og 5 minutter)
13:05 (+1)
Turkish AirlinesMauritiusKøbenhavn via Istanbul20:3505:40 - 08:30
(2 timer og 50 Minutter)
09:55 (+1)

FraTilAfgangAnkomst
KøbenhavnFaro11:2014:15
FaroKøbenhavn06:0510:55

FraTilAfgangAnkomst
KøbenhavnMalaga10:1514:00
MalagaKøbenhavn06:1009:50

Flyselskab:FraTilAfgangMellemlanding i IstanbulAnkomst
Turkish AirlinesBillundMauritius via Istanbul18:0023:30 - 02:20 (+1)
(3 timer og 5 minutter)
13:05 (+1)
Turkish AirlinesMauritiusBillund via Istanbul20:3505:40 - 08:00 (+1)
(2 timer og 50 Minutter)
09:35(+1)

FraTilAfgangAnkomst
KøbenhavnKalamata11:3015:40
KalamataKøbenhavn08:3010:40

Flyselskab:FraTilAfgangMellemlanding i IstanbulAnkomst
Turkish AirlinesKøbenhavnMauritius via Istanbul19:2023:40 - 01:40 (+1)
(2 timer)
12:35 (+1)
Turkish AirlinesMauritiusKøbenhavn via Istanbul20:0505:10 - 07:10
(2 timer)
09:25 (+1)

Flyselskab:FraTilAfgangMellemlanding i ParisAnkomst
Air FranceKøbenhavnMauritius via Paris12:0514:05 - 16:20
(2 timer og 15 minutter)
05:35 (+1)
Air FranceMauritiusKøbenhavn via Paris09:3019:10 - 21:15
(2 timer og 5 Minutter)
23:10

Flyselskab:FraTilAfgangMellemlanding i ParisAnkomst
Air FranceKøbenhavnMauritius via Paris12:0514:05 - 16:20
(2 timer og 15 minutter)
05:35 (+1)
Air FranceMauritiusKøbenhavn via Paris09:3019:10 - 21:15
(2 timer og 5 Minutter)
23:10

FraTilAfgangAnkomst
AalborgGirona21:1023:55
GironaAalborg17:5520:45

FraTilAfgangAnkomst
BillundJeréz06:3010:00
JerézBillund10:4514:15

FraTilAfgangAnkomst
KøbenhavnMadeira07:4511:35
MadeiraKøbenhavn12:2518:05

FraTilAfgangAnkomst
AalborgSevillaFlytider følger
SevillaAalborgFlytider følger

FraTilAfgangAnkomst
BillundMalaga06:0009:35
JerezBillund10:5016:00

FraTilAfgangAnkomst
BillundVilnius07.0509.55
VilniusBillund15.3016.20

FraTilAfgangAnkomst
KøbenhavnTunis11:1514:25
TunisKøbenhavn07:0010:15

FraTilAfgangAnkomst
BillundAlicante09:4012:55
AlicanteBillund05:5509:05

FraTilAfgangAnkomst
BillundMalaga06:0009:35
MalagaBillund10:1013:40

FraTilAfgangAnkomst
BillundMalaga14:3018:05
MalagaBillund18:4022:10

FraTilAfgangAnkomst
KøbenhavnMalaga10:5514:40
MalagaKøbenhavn06:4510:30

FraTilAfgangAnkomst
KøbenhavnMalaga06:1009:55
MalagaKøbenhavn10:4014:25

FraTilAfgangAnkomst
AalborgMalaga10:5514:30
MalagaAalborg06:4010:15

FraTilAfgangAnkomstFlyselskab
KøbenhavnAlicante05:4509:10Ryanair
AlicanteKøbenhavn09:4513:10Ryanair

FraTilAfgangAnkomst
BillundBarcelona09:3012:45
BarcelonaBillund06:1009:05

FraTilAfgangAnkomst
BillundBarcelona18:1521:00
BarcelonaBillund14:5017:45

FraTilAfgangAnkomst
BillundBarcelona06:0008:45
BarcelonaBillund09:2012:15

FraTilAfgangAnkomst
KøbenhavnBarcelona19:5022:55
BarcelonaKøbenhavn12:4015:40

FraTilAfgangAnkomst
KøbenhavnBarcelona08:5011:55
BarcelonaKøbenhavn12:4015:40

FraTilAfgangAnkomstFlyselskab
AarhusFaro18:2521:15Ryanair
FaroAarhus13:1018:00Ryanair

FraTilAfgangAnkomstFlyselskab
AarhusFaro11:1014:00Ryanair
FaroAarhus06:0510:45Ryanair

FraTilAfgangAnkomstFlyselskab
KøbenahvnFaro08:4511:35Norwegian
FaroKøbenhavn12:2017:00Norwegian

FraTilAfgangAnkomstFlyselskab
KøbenahvnFaro11:2014:15Ryanair
FaroKøbenhavn09:3514:15Norwegian

FraTilAfgangAnkomst
BillundSevilla06:1009:40
SevillaBillund10:1513:40

FraTilAfgangAnkomst
AalborgLissabonFlytider følger
LissabonAalborgFlytider følger

FraTilAfgangAnkomst
AalborgGirona22.2501:15
GironaAalborg17:5520:45

FraTilAfgangAnkomst
AarhusPalma de Mallorca11:3514:40
Palma de MallorcaAarhus08:0511:10

FraTilAfgangAnkomst
KøbenhavnPalma de Mallorca09:2012:25
Palma de MallorcaKøbenhavn05:4508:55

FraTilAfgangAnkomst
BillundManchester22:5523:35
ManchesterBillund13:3016:05

FraTilAfgangAnkomst
KøbenhavnBirmingham08:2009:20
BirminghamKøbenhavn21:1023:55

FraTilAfgangAnkomst
BillundSevillaFlytider følger
SevillaBillundFlytider følger

FraTilAfgangAnkomst
BillundSevilla06:1009:40
SevillaBillundFlytider følger

FraTilAfgangAnkomst
AarhusFaro11:2514:15
FaroAarhus06:2011:00

FraTilAfgangAnkomst
KøbenhavnFaro12:2015:15
FaroKøbenhavn07:0511:55

Flyselskab:FraTilAfgangMellemlanding i IstanbulAnkomst
Turkish AirlinesKøbenhavnMauritius via Istanbul17:5523:15 - 02:20 (+1)
(2 timer)
13:05 (+1)
Turkish AirlinesMauritiusKøbenhavn via Istanbul20:3505:40 - 08:30
(2 timer og 35 Minutter)
09:55 (+1)