Generelt

Tag med Torben Vind og green2green til Skagen og nyd nogle herlige dage på toppen af Danmark.
Dette er den 2. udgave af dette års Matchtour Norden og vi glæder os til at byde jer velkommen til den natursmukke Hvide Klit.

Matchturen går til Hotel Hvide Klit, som ligger i baghaven til golfklubben af selv samme navn. Vi skal her opholde os et par dage og nyde den friske luft i det skønne Nordjylland.
Turneringen vil bestå af 2 runder golf på Hvide Klit og til aften vil der være spisning og hygge på hotellet.

Vel mødt til informationsmøde og velkomst den 4. august fra kl. 11:30 til tjek ind.
Starttider på ankomstdagen vil være fra kl. 13:00 og matchlederen vil fordele starttiderne på dagen.

Rejsedokumenter og program fremsendes ca. 1 uge før afrejse.

Der er maksimalt plads til 28 deltagere.

DATO:
4. til 6. august 2020

Hotellet

Hotellet er helt nyt med åbning i April 2018, og sat i de smukkeste naturrige rammer tæt på det hele. Med den rolige østvendte strand og den smukke golfklub Hvide Klit som naboer er hotellet et perfekt sted at slappe af og falde til ro.  Så om du er til golf, skovtur, strand, eller en aktiv ferie så tag med green2green på tur forbi Hotel Hvideklit.

På hotellet findes en dejlig østvendt terrasse, et perfekt sted til at nyde sin morgenkaffe og evt. sin morgenmad under åben himmel og i morgensolens skær. Om aftenen kan den vestvendte terrasse være et lækkert område hvor man kan nyde en inspirerende aftenmenu med levende lys og udsigt til solnedgangen.

Hotellet tilbyder desuden en række ting at tage sig til i området. Bla. er der indendørs badminton, bordtennis, pool bord, cykelruter, MTB ruter, løberuter, trekking ruter, put&take sø, strandture, picnic område og meget mere. Og har man lyst til at tage en tur ind til Skagen og se lystbåd havnen eller en tur i byen og feste, så ligger det kun 12min kørsel fra hotellet, og der er togstoppested (Bunken) 10min gang herfra, hvor toget kører cirka hver time. Og ønsker man ikke at tage toget, så kører hotellets shuttlebus til og fra Skagen flere gange dagligt gennem højsæsonen.

Golfbanerne

Golfklubben Hvide Klit er Danmarks nordligst beliggende golfbane. Banen, der ligger i Bunken Klitplantage, tæt på Råbjerg Mile og Kattegat og kun godt 17 km syd for Skagen, er en såkaldt ‘Heathland’ golfbane.

Det betyder på dansk, at den ligger i et sandet plantageområde med masser af skovfyr og store (sandede) områder med lyng, som både flankerer fairways og som skaber en flot kontrast til de grønne områder.

Banen er relativ flad og på visse huller også relativ åben. Den kan sagtens gås rundt, og de sandede jordbundsforhold gør, at banen kan spilles det meste af året.
Golfbanen i Hvide Klit er designet tilbage i 1971 af svenskeren Anders Amillon. Layoutet er anerkendt for at være særdeles spændende og blandt det bedste man finder i kongeriget. På mange af hullerne er sværhedsgraden helt i top. Fairways er smalle og smukt indrammet af fyrretræer og klitter med vildtvoksende marehalm.

 

Turleder

Torben Vind

Pakken indeholder

  • 2 nætters ophold i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • 2 middage uden drikkevarer
  • 2 runder golf på Hvide Klit
  • Matchledelse, turneringer, præmier mm.

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige